Сандъче за подправки с резервоар за самонапояване в елегантен цвят жаде

1
348
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Градински магазин Семената Шоп с удоволствие представя едно страхотно сандъче за подправки с резервоар за самонапояване. 

Сандъчето е леко и удобно, изработено от устойчива пластмаса. За разлика от тежките керамични саксии за цветя, този модел е идеален за декориране на балкона или терасата, тъй като можете лесно да го поставите на парапета, благодарение на пракктичния му дизайн.

Сандъчето за подправки е снабдено с иновативна напоителна система, която се състои от резервоар за вода и специален фитил. По този начин Вашите цветя ще са винаги полети с оптимално количество влага.

За разлика от всички дървени саксии, това градинско сандъче с резервоар се цени, защото е изключително леко, а стилния му дизайн го прави идеален за украса на градината и двора. Особено добре изглежда аранжирано на парапета на терасата, перваза на прозореца или окачено със стойка за цветя на перилата на вътрешното стълбище в къщата Ви или мезонета. 

Сандъчето с резервоар е перфектна градинска саксия, която може да бъде използвана, както з аранжиране на екстериора, също и за интериорна декорация. В този градинарски пластмасов съд можете да отглеждате дори многогодишни тревисти растения като ягоди, всякакви видове подправки – магданоз, копър, чубрица, кимион и др.

Ако търсите подходяща саксия за презаждане на любимите Ви ягоди, отглеждани до момента в малка саксия, то този модел с резервоар и система за самополиване е идеален.

Цвят: Син (жаде).

Размери на сандъче с напоителна система: L24/H10, 2 литра, L34,5/H13, 3.3 литра, L34,5/13/H15, 3.8 литра

Материал на сандъче за подправки: РР, UV защита, студоустойчиви, за вътрешна употреба.