Пластмасови сандъчета за балкон в кафяв цвят 50.8х18.8хH17.3, 15.5 литра

2
375
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

От електронен магазин градински Semenata Shop, може да поръчате онлайн пластмасови сандъчета за балкон и тераса в кафяв цвят . Този модел съд за растения е произведен от устойчив пластмасов материал и е значително по-лек от аналога му, изработен от дърво или глина.

Друго съществено предимство на тези сандъчета за цветя на балкони и тераси е универсалният светло кафяв цвят – керамика. 

При поръчка на сандъчето от нашия интернет магазин, ние ще Ви го доставим в комплект с подложна чинийка, която се прикрепя плътно към дъното му.

Тази чиния служи за събиране на водата, която растението, което отглеждате в саксията не е успяло да  усвои. Балконското сандъче се цени високо заради своята традиционна и изчистена форма.

Пластмасовите сандъчета за балкон са предпочитани при за озеленяване на вилни дворове, градини и навеси. Обикновено в тях се засаждат цъфтящи растения, които имат красив декоративен ефект.

Този размер сандъче за балкон също е подходящ за декориране на екстериора, но тъй като не е твърде голям се вписва идеално и в аранжировката на интериора. Цени се изключително много при озеленяване на тераси, первази на заведения и кафенета. Подходяща за засяване на семена на ягоди, невен, босилек, девесил, както и всякакви подправки и ароматни билки. 

Цвят: Кафяв (керамика, керемида).

Размери на това сандъче за балкон от пластмасов материал: 40.2х17хH14.3, 9л и 50.8х18.8хH17.3, 15.5 литра

Материал на сандъче за подправки: РР, UV защита, студоустойчиви.