Качествено пластмасово сандъче за парапет с универсален механизъм за закрепване L39,3/27,8/H20,1 см 12 литра

3
873
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Магазин градински Semenata Shop представя за своите клиенти един интересен и супер удобен модел съд за цветя – сандъче за парапет с универсален механизъм за здраво захващане.

Сандъчето е изработено от устойчива и лека пластмаса, която е устойчива на силните слънчеви лъчи. 
Има модерна форма и интересни стилни извивки. 

Този модел сандъче за парапети и балкони се цени, защото е изключително подходящо за озеленяване и аранжировки от различни видове стайни и екстериорни цветя. В него може да отглеждате увивни растения, цъфтящи и дори културни. Често в него се отглеждат петунии, тагетес, сакъзче, мушкато, кампанула и много други пролетни и летни цветя.

Освен за отглеждане на цветя в този модел балконско сандъче за перваз и парапет може да си направите микс от свежи подправки, като магданоз, копър, див лук, босилек, мащерка, розмарин, мента и дори лавандула. Подгответе своя разсад за пролетта от пресните зеленчуци – домати, краставици, репички и тиквички, карфиол, люти чушки, патладжан и зелен фасул.

В сандъчето за парапети неможе да отгледате повечето кактуси, орхидеи и дръвчета тип бонсаи, но може успешно да отгледате екзотични растения като бамбук или пролетните минзухар, кокиче и лале. 

Цвят: Кафяв (керамика, керемида).

Размери на това сандъче за балконски парапет: L24,2х27,8хH20,10 см 7 литра, L39,3х27,8хH20,1 см 12 литра

Материал на сандъче за подправки: РР, UV защита, студоустойчиви.