Луксозно дълго сандъче за цветя в стилен кафяв цвят (мока) и шарка тип рае 56Х19Х19.5 см

3
747
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

За всички любители градинари, онлайн магазин Semenata Shop има удоволствието да представи модел луксозно дълго сандъче за цветя на страхотни цени с бърза доставка. 

Дългото сандъче е изработена от устойчива пластмаса и притежава правоъгълна форма с елегантни шарки, които са подходящи за интериорно озеленяване на всякакви офиси, хотели, резиденции, луксозни чакални и др.

Закупувайки дългите пластмасови сандъчета Вие ще спестите повече, тъй като керамиката е доста по-скъп материал и керамичните аналози биха Ви излезли значително по-неизгодни откъм цена. Друго съществено предимство на сандъчета тяхната лекота.

Този тип сандъчета са идеални за отглеждане на билкова градина на балкона, подходящи за и за цъфтящи растения, увивни и висящи като каскадни петунии например.

Универсалното приложение на дългото сандъче го прави любимо за озеленяване на балкон от любителите градинари. Тези универсални саксии са отличен избор за засаждане на билкова градина, която да отглеждате на терасата си.

Перфектни са за аранжиране на беседки, барбекюта и други градински постройки. Този модел дълги сандъчета за цветя се цени от дизайнери на хотели, които често го избират при екстериорна декорация на покривни тераси.
Сандъчетата са подходящи и за аранжиране на сватби, кръщенета и всякакви празници на открито. 

Цвят: Кафяво (мока).

Размери на това дълго сандъче за цветя: L56Х19ХH19.5 см

Материал на сандъче за подправки: Пластмаса.