Мегачудесата на Калинката и Черния котарак

3
1457
Добави коментар
Ciela.com
Ciela.com

ВАЖНО! За всички поръчки направени по време на промо кампания -50% на Ciela.com!Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампанията на Онлайн книжарница Сиела-Ciela.com, е до 15 работни дни, след приключване на промоцията, с куриерска компания „Спиди“!По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения. Имайте предвид че няма възможност за сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно.Благодарим за разбирането! Приятно пазаруване!Екипът на Ciela.com

Заявената за покупка стока се доставя за сметка на Клиента на посочения от него „адрес за доставка“ с куриерска фирма „Спиди“. Срокът на доставка може да бъде удължен до 30 дни от деня на поръчката в случай на: – провеждани от CIELA.COM кампании, свързани с продажба на по-ниски цени, на предлагани стоки; – при поръчка на учебници, учебни тетрадки и други учебни пособия; – в случай, че поръчаната стока не е налична на склад; – при дадени от Клиента неверни данни, необходими за доставката; – при невъзможност за връзка с Клиента. – форсмажорни обстоятелства независещи от CIELA.COM Възможно е забавяне и в случаи, в които поради обема, естеството на поръчката и непредвидени обстоятелства се налага по-дълъг срок за доставка, за което Клиентите следва да бъдат уведомени своевременно. Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида ѝ и транспорта. Молим да използвате опция ОТВОРИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ за да се уверите, че продуктите са в добър търговски вид.

За доставките си Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерска компания Спиди. Средната цена за доставка на един продукт е 4.00 лв, тази сума може да варира според наложеният платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис на Спиди или до адрес.   Поръчки направени извън промо кампания се обработват и изпращат в срок до 3 работни дни, след като поръчката е преминала в статус „Подготовка“. Клиентът бива уведомен, чрез мейл, за промяната статуса на поръчката си.