Покани за абитуриентски бал- нови модели 2018

16
702
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Написахме тази публикация, за да ви запознаем с най-нактуалните модели покани за абитуриентски бал за година 2018 на дизайнерско студио Magic-M-Art и онлайн магазин за покани PokaniLux.

Първото нещо, с което се сблъсквате при подготовката за абитуриентския бал са поканите, защото с тях вие давате представа на вашите гости какво ще бъде самото парти.

Работейки с колеги, които предлагат аксесоари и украси за коса за абитуриентките и вратовръзки, папийонки и аксесоари за абитуриентите, ви осигуряваме и възможност да имате пълно съответствие между поканата и визията на абитуриента.

Надяваме се да можем да ви спестим време и търсене, представяйки ви различните видове покани и предложения за всеки от тях. Най-отдолу на публикацията ще намерите полезни връзки, които ще са ви от полза за другите части от подготовката.

Видове покани за абитуриентски бал

Най-търсените видове покани за бал са:

Покани за абитуриентски бал тип свитък (папирус)Персонализирани покани за бал с картинкаЛазерно изрязани луксозни модели покани за абитуриентски бал тип пликHandmade (ръчно изработени) стандартни покани

Добре е ако партито е по-небрежно, в по-непретенциозно заведение или у дома, да се спрете на покани с по-свободен стил тип папирус или пеперуда.

Ако обаче празника ви ще бъде в по-скъпо заведение е добре да се спрете на класически тип покани, които да подготвят гостите ви за по-изискан начин на облекло.

Друга възможност е да съобразите цвета на поканите си с цвета на абитуриентската рокля или костюм, както и с евентуалния цвят на украсата на заведението (ако има такъв).

Някои предпочитат да изберат покани, които съответстват на характера на абитуриента. За тях създадохме нашата серия персонализирани покани.

Избора е огромен, както и вариантите, които може да получите комбинирайки различни цветове картони, панделки, пера и други допълнения към поканите.

Сега ще ви представим най-търсените модели покани за бал на Magic-M-Art от всеки изброен вид.

Моля имайте в предвид, че който и модел да си харесате, можете да поискате той да бъде изработен от различен цвят картон, с различни панделки или допълнения.

Покани за абитуриентски бал тип свитък

Поканите за бал тип свитък са предпочитани от повечето абитуриенти поради това, че могат да поберат най-много текст, тъй като се използва лист формат A4. Повечето покани тип „свитък“  (също наричан „папирус“) могат да бъдат изработени в богата гама цветове, например: розово, тъмносиньо, златно, сребърно и тн.

За абитуриентките предлагаме нашата серия от особено актуалните покани папирус с пеперуди.  Примери за актуални модели покани за бал тип свитък:

 

Персонализирани покани за абитуриентси бал с картинка

Едни от най-търсените видове покани за абитуриентски бал, подходящи за момичета са персонализираните покани с картинка, която изобразява момиче с абитуриентска рокля и името на абитуриентката или избран от нея текст.

Луксозни покани за абитуриентски бал тип плик

Вече стигаме до дизайнерските модели покани, които са с фини изрязани мотиви. Те показват класа и лукс и ако парите не са проблем за вас, или гостите ви са малко, са безспорно най-красивия възможен избор.

Лазерно изрязани покани за бал, които могат да бъдат изработени от картон в най-различни цветове, с ефект перла или стандартен. В оналйн магазин PokaniLux можете да намерите огромен избор модели, които да бъдат поръчани в желания от вас цвят.

Handmade (ръчно изработени) класически покани за бал

Класически ръчно изработени покани, които могат да бъдат с най-различни мотиви, монограми, форми, цветове, релеф и панделка по ваше желание.  Този тип покани дават възможност за по-кратък текст, но са подходящи и за пращане по пощата, тъй като са стандартен формат, който се побира в плик за писма. Тук също можете да изразите своята индивидуалност като направите изцяло ваша комбинация между панделка и картон или да подберете релеф между многото видове, които ние ви предлагаме.

 

Имайте предвид, че всеки от моделите показани в тези видеа може да бъде изработен в цвят или комбинация от цветове по ваш избор. Важно е да ви допада самия модел. Нашите дизайнери са на разположение да обсъдят желания от вас цвят на картона, панделката и другите допълнения.

Не на последно място, към нашите покани, ние предлагаме и уникални украси за чаши, тейбъл картички, подаръчета за гости на бала и декорации в стила на поканите, за да бъде цялостното тържество с еднакъв цвят и да остави усещането за завършеност. Тук можете да разгледате някои от нашите комбинации:

 

Искаме да ви представим и нашите партньори, с които си сътрудничим и заедно можем да ви предложим продукти с обща доставка:

Заповядайте в онлайн магазин ПоканиЛукс

За момичетата абитуриентки, кристални корони, бижута, гребени, украси за коса- Онлайн магазин AbsoluteRose – украси и аксесоари за коса.

Ако искате да имате наистина уникална визия, ви представяме магазина за дизайнерски украси за коса, корони, колани, бижута – Roses and Crystals- дизайнрски корони и украси за коса на Atelier Roses and Crystals

Дизайнерите от този магазин могат да изработят всеки модел в желания от вас цвят или комбинация от цветове, както и да направят специално за вас уникални комплекти от аксесоари за абитуриентския ви тоалет.

Луксозен избор на дантелено бельо и официални чанти тип „клъч“ може да намерите при партньорите ни от CharmyBride – всичко за сватбата и вашето парти

За момчетата абитуриенти, луксозни копринени вратовръзки, папийонки и цели комплекти аксесоари може да закупите от Za-Nego – аксесоари за съвременния мъж

И ако все още се чудите какво да напишете във вашите покани, в нашия магазин ще намерите богат избор на текстове, както и на шрифтове, с които работим.

Актуалните цветове покани за сезон 2018г. са: тъмно лилаво, тъмно синьо, кралско синьо, тюркоаз, праскова, както и винаги търсените. Например: розово, циклама, златно, сребърно, златна перла, бяла перла и слонова кост.

Тук можете да намерите публикация за подходящи аксесоари за абитуриентски бал

 

Покани за абитуриентски бал- нови модели 2018

5 (100%) 5 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!