Плеймейтките теглят кредити за гърди :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
582
Добави коментар

Три родни плеймейтки са теглили кредит, за да си сложат нови гърди и да им провърви в живота. Преди няколко дни скандалната Кристин Каменова нашумя с новината, че е взела банков заедм, за да има по-голям бюст и да се разхожда с него из Дубай. 

За тази цел 24-годишната софиянка взела 20 бона, а само седмица по-късно се похвалила, че вече ги е върнала на 70%.

Оказва се обаче, че това не е нещо ново в светските среди и по-конкретно сред родните участнички в конкурса „Мис Плеймейт“. По-голямата част от тях търсят спонсори в лицето на заможни безнесмени, а други просто прибягват до бързи кредити и след това се хвалят, че сами са се тунинговали. Сред тези жени попадат Деси Димитрова- Фотосесията, Биляна Василева, известна с прякора Пандора и Мартина Юрукова. Те много по-рано от Кристин прибегнали до това, но решили да не го споделят и да спечелят слава с участието им в „Мис Плеймейт“ и „Мис Силикон“.

Деси Димитрова получила куп предложения за фотосесии след като си сложила нови цици и вече получава хонорари от чужбина, за да си изплаща кредита. Пандора няма толкова много кубици, но това не й пречи да е сред най-елитните еротични танцьорки по пилоните в Студентски град. Мартина, която се определи като новата Руса Златка, се хвали, че е заобиколена от хиляди красиви мъже, с които обикаля света по екзотични екскурзии. /blitz.bg