Идеи за подарък с калинки от плат, прежда и друго

2
631
Добави коментар
Decora
Decora

Идеи за подарък с калинки от плат, прежда и друго могат да се намерят всякакви. Когато избираме подарък винаги се опитваме да бъде нещо, хем оригинално, хем различно от предния път, хем да бъде и практично. През последните години, предвид скоростта на развитие на ръчната изработка като бранш, непрекъснато излизат интересни и атрактивни идеи за детски подарък с калинка или пък дамски подарък с калинки.

ЗАЩО калинките са толкова харесвани от децата и жените:

– защото носят настроение

– защото са символ на късмет и щастие

– защото винаги са весели, независимо под каква форма и от какви материали са изработени.

Подарък с калинки от плат, който можем да Ви предложим е Клъч портмонето от плат, което има странично джобче за поставяне на мобилен телефон, а също така и три хоризонтални джоба с цип за поставяне на парички и документи. Предимствата на клъч портмонето от плат е в това, че покрива голям възрастов диапазон. Дамският клъч с калинки по нищо не се различава от момичешкия клъч с калинки, поради простата причина, че моделът е един и същ. Тийн средите харесват клъча с калинки или с други картинки, предвид факта, че побира много неща освен пари и телефон. Модерните момичета винаги искат да блеснат с нещо лично, за което да кажат „Да, но такова пормоне от плат имам само аз.“. И това е самата истина, тъй като колкото и да се опитване всеки път изделията уж са изработени от едни и същи материали, но разположението на детайлите може да не е точно същото.

Жените харесват клъч портфейла не само заради джобовете, които има, а и затова че дългата дръжка може да се закачи на чантата и да се пусне вътре в нея. Това е едно голямо удобство за младите майки и жените, които обичат реда в дамската чанта и бързото изваждане на телефона при позвъняване, без излишно ровене.

Идеи за подарък с калинки от плат могат да бъдат подвързия за книга, калъф за очила, мека дрешка за чашка, подложка за чашка, несесер, ключодържател и др.

Детската играчка от плат или прежда е сладурско решение, с което да зарадвате децата. Всичко е въпрос на предпочитане дали калинката от плат ще е по-добро решение или калинката от прежда. Винаги е важно да се съобразяваме с възрастта на детето, както и с това каква материя за него ще е по-приемлива. Има деца, които харесват играчките от плат, други от прежда, следващите от пластмаса, картон, дърво и др.

Независимо от това каква детска играчка ще изберете, тя трябва да радва детето и да провокира в него желанието за игра. Това може да стане благодарение на наситените цветове, формата, размера и др. екстри като подвижни ръчички, опция за закачване и поклащане и др.

Идеите за подарък с калинки от плат и прежда могат да бъдат идеално решение за подарък на мама и на детенце. Мама ще си ползва клъч портмоненце, а детенце ще си играе с играчка калинка или ще си има фиба, диадема или лента за главичката в червено – черни цветове и елемент калинка.

Каквото и да Ви хрумне като идея за подарък с тема калинки, трябва да помислите и за поздеравителните картички, защото когато повода го изисква е добре да сте подготвени. Най-правилното и най-съвместимо решение е ако продуктът е ръчно изработен и картичката да бъде ръчно изработена. В противе случай може и да не ви допадне как ще се получи комбинацията.

В тази връзка се постарахме да направим различни модели картички, които да бъдат допълнение към подаръка. Ръчно изработената картичка с калинки и мини тагчето за опаковане на подаръка ще допринеат не само за оригиналната визия, но и ще докажат Вашето сшециално и лично отношение към, човка за когото е подаръка. По този начин ще се получи напълно завършен комплект, ще спестите време в обикаляне и търсене, а освен това всяка покупка получавате с хартиена торбичка, която спокойно може да използвате за поднасяне на подаръка.

Удобството и удоволствието от пазаруването е наш приоритет. С Decorra HanMade всичко има завършен вид!

Текст и презентиране: Фантима Иванова

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=MmBfofWH_cM&feature=youtu.be