Луксозен бутиков подарък за жена Черно и Червено

3
325
Добави коментар
Decora
Decora

Луксозен бутиков подарък за жена Черно и Червено

– Картичка с 3D – ефект, постигнат благодарение на старателното изрязване, позициониране и залепяне на множество дребни детайли, за да се получи етажиране на конкретен елемент и превръщането му в триизмерен.

– Атрактивен албум – дневник с разнообразни сгъвки и начини на отваряне и закопчаване. Декорацията и изработката е направена 100 %  на ръка, с помощта на висококачествени материали. Биговане от вътрешната страна, за по-лесно отваряне и здравина на прелистване. Красивите изображения с рози на черен фон са направени по специална технология на запечатване, която гарантира здравина и износоустойчивост на прелистването. Благодарение на металните ъгълчета на кориците няма проблем от нараняване при ползване, поставяне във вертикално положение или позициониране на равна повърхност.

– Табакера за слим цигари с червена роза и черна основа с техника декупажно яйчено кракле, която придава невероятно излъчване, грапавост и приятно усещане на допир. Използвани са материали на водна основа, които нямат следи от миризма, която да дразни. Усещане за стил, красота и удоволствие от поставянето и изваждането на цигарите при ползване на табакерата.

– Кутия за бижута, скъпоценности, бележки, писма, сувенири и дамски съкровища, направена с техника декупаж. Използването на качествени бои и лакове прави отлично и съвършено черното покритие. Напълно равномерно и еднакво на цвят, черното като основен и преобладаващ цвят на изработката подчертава красотата на червените рози и елегантността на плетеницата от елементи в черно и бяло на капака. Осмоъгълна, интересна и нестандартна кутия за бижута, която може само да Ви радва с вида си и да Ви накара да я пожелаете.

– Дантелен таг – алтернатива на мини картичка, който може да се добави като елемент от опаковането или като лека закачка към избран основен продукт за подарък. Едно бюджетно решение за картичка, която е ръчна изработка.

– Мини таг – комплимент за опаковане на подаръка или за изписване на Вашата абревиатура, благодарение на който ще се получи напълно завършена цялата идея за подарък.

Уникална комбинация от артикули, които може да съчетаете според предпочитанията на Вашата любима. Можете да избирате артикулите, да доразвиете нашата идея с бижута, калъф за очила или …. много фантазия и любов. Почистването на всички продукти, изработени с техника декупаж става с помощта на леко навлажнена кърпа или влажна салфетка. Няма опасност от надраскване, тъй като всеки артикул има лаково покритие, което освен, че прави по-красив вида, Ви гарантира дълго използване на подаръка.

За направата са използвани само 100 % качествени и изпитани материали, които гарантират дълготрайната употреба и здравина. Ние не правим компромис с качеството, защото красотата, не е компромис, а въпрос на усещане и присъствие – в малките неща и в малките детайли.

На Ваше разположение сме да Ви помогнем в реализирането на различни идеи и желания, за да създадем нещо „Специално за Вас“ .

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=uiSR33qGkmE&feature=youtu.be

Текст и презентиране: Фантима Иванова