Фотоподмладяване на цяло лице или шия и деколте с PTF последно поколение апарат – gepi.bg

3
420
Добави коментар
Gepi.bg
Gepi.bg

Анти ейдж процедура за подобряване на колагена и еластичността на кожата чрез PTF Фотоподмладяване от  Milano Beauty Center!

Фотоподмладяването e анти ейдж процедура за третиране на застаряваща или остаряла кожа в слабо или в изтощено състояние. При процедурата настъпва естествено подобряване на еластичността на кожата чрез синтезиране на нов колаген. Производството на нов колаген се стимулира чрез фотосветлинна и топлинна енергия, която действа избирателно върху проблемната кожа,  без да я уврежда. Процедурата е щадяща и след извършването и кожата не лицето е във видимо освежено състояние без никакви раздразнения и зачервявания.

 

Офертата се предлага в следните варианти:

Вариант 1 – PTF Фотоподмладяване на цяло лице на промоционална цена от 25 лв. Вариант 2 – PTF Фотоподмладяване на шия и деколте на промоционална цена от 25 лв.

Процедурата включва:

Премахване на грима. Поставяне на предпазващ гел. Обработване на проблемните участъци с козметичен апарат с PTF технология. Нанасяне на крем за лице, според типа кожа.

Процедурата фотоподмладяване се извършва с козметичен апарат, работещ с PTF технология. PTF е най-новата технология за фототерапия, която се препоръчва в съвременните международни медицински и естетични индустрии. Технологията се използва  за епилация, подмладяване на кожата, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, без  болка и нежелани ефекти.