Седмична подредба – 12.03.2018 – 18.03.2018

3
368
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 12.03.2018 – 18.03.2018

Мили приятели, новата седмица е почти новолунна, макар предстоящото новолуние в Риби да е в последните дни на седмицата. Все пак е време за изчистване и подготвяне за новото начало.

За тази седмица избрах съветите на три любими таро колоди. Можем да избираме своите седмични подредби между Санта Муерте таро, Завещанието на божественото и Доброто таро. Нека сърцето ви води при избора на седмична подредба.

 

Вариант 1

Санта Муерте е пълно с живот и цвят. Има интересно послание.

Изтеглените карти са:

Крал мечове Петица чаши Седмица жезли

Една динамична седмица, в която ще имаме своите малки лутания.

В първите дни от седмицата динамиката ще е по-скоро свързана с идеите и комуникацията. Този крал използва свой интелект, за да отсъди и убеди околните в своите идеи. Така и ние през първите дни ще залагаме на интелекта, за да изясним положението, в което се намираме. Сега е момент да бъдем откровени. Да споделим своята истина или да отсъдим правилно в ситуации, които изискват вземане на решение. Съветвам да не губим своя добър тон. И да използваме думите с мярка и доблест.

В средата на седмицата може да се чувстваме в лабиринт от емоции. Прекалено много чувства, настроения и усещане за тъга. Настанало е време за промяна. И тази промяна ще се реализира след като достигнем тази точка на пречупване, усещане за загуба и болка. Възможно е да сме загубили посока и кураж, че ще се справим в трудна ситуация. Да сме загубили вярата, мечтите, нещо материално.

В последните дни от седмицата ще успеем да съберем себе си отново. И в този труден момент, в който може да усещаме ударите на другите върху себе си, да преодолеем изпитанията. Това е време да тръгнем след своите желания. Да се откажем от онова, което не носи радост. Да завоюваме себе си отново.

Много силен край на седмицата, приятели. Не губете вяра и кураж. Последната карта е Император. Войнствена карта, под влиянието на зодиакалния знак Овен. През цялата седмица трябва да се водим от идеята за структура и ред в живота си. Да отсъждаме и вземаме решения. Да заемем лидерска позиция. Ние сами носим отговорност за живота си.

 

Вариант 2

Завещанието на Божественото има много приятно послание, приятели. Аз съм забелязала, че това е колодата, която най-много харесвате. И с голямо желание орисах картите да са симпатични.

Изтеглените карти са:

Десетка пентакли Асо мечове Умереността

За избралите тази подредба седмицата ще започне с идея за пълен комфорт и търсене на стабилност. Десетка пентакли е една от много приятните карти, която е свързана с благодат, материална сигурност. Когато се чувстваме у дома. Бих посъветвала да обърнем внимание на своето семейство. Да се насладим на уюта, комфорта. И да следваме традициите. Поне в началото на седмицата. Възможно е да усещаме, че късмет е на наша страна в първите дни от седмицата. Да постигаме успех с помощ на партньорства, особено дългосрочни такива.

В средата на седмицата може да получим вдъхновение, нова идея, нужда от действие и развитие. Да излезем от своето място на комфорт и да достигнем ново разбиране. Асо мечове е като внезапен полъх, изясняване на нашите мисли. Да открием решението на своите затруднения. Да отсечем онова, което е предизвикателство и е нужно да се преодолее. Асо мечове не е най-постоянната карта. По тази причина нека се възползваме от моментното вдъхновение и уловим мига.

В край на седмицата е повече от необходимо да достигнем положение на баланс. След двете крайности на комфорт и бързите идеи, време е да открием какво ги свързва, център на баланса между тях. Умереността е нужда от търпение, хармонизиране. За да продължим по пътя си с идея за еволюция, надграждане. Време за компромиси.

Последната карта е Рицар жезли. Явно темперамент и желание да изпитаме нещо екзотично ще ни направлява. И може да бъдем малко по-непредвидими. В затвора на сигурността не винаги имаме необходимата доза страст, за да горим по пътя си. Нека намерим хармоничен начин да усещаме стабилност и страст през седмицата.

 

Вариант 3

Доброто таро има изцелително послание. Почти в синхрон с предстоящото новолуние.

Изтеглените карти са:

Деветка на Въздуха/мечове Пратеник на Земата/Рицар пентакли Четворка на Въздуха/мечове

В първите дни от седмицата може по-често да се усещаме в безизходица. Страховете ни да вземат връх. Деветките винаги са били малко самотни карти. Ние сме сами в своята болка, радост. Защото е време, в което трябва да признаем първо своите врагове. Понякога тези врагове сами измисляме, сами сме враг на себе си. С прекалено черногледство. Бих посъветвала да не се вглеждаме толкова детайлно в своите проблеми. И да не търсим вината само в себе си. Да открием първо за себе си прошка. Самобичуването и самонаказването не е опция, която ще донесе градивни резултати.

В средата на седмицата е време да поставим своите планове пред себе си. И бавно да поемем в нова посока, в която сме по-заземени и не толкова отдадени на мислите и емоциите си. Рицар пентакли може да е малко неуверен в своите стъпки, но ще извърви пътя си до финал. Така и ние трябва да бъдем упорити и заземени. Да потърсим рационалността в себе си.

За да може в последните дни от седмицата да достигнем онзи лечебен момент. В който ще имаме нужното спокойствие и тишина, за да чуем по-ясно себе си. Четворка мечове е глътка свеж въздух, време за почивка, дори да е само за миг. Колкото да проясним себе си. четворка мечове ни напомня да се придържаме към семпли решения. Опростявайте, приятели. Сложните и завъртяни начинания не биха донесли нужните резултати.

Последната карта е Шестица на Огъня. Триумф може да постигнем с колективни начинания. И нека си позволим да позагладим своето самочувствие, когато сме работили усърдно и сме достигнали до добри резултати.

 

Картите таро и в трите подредби преливат от мечове. Мечовете са свързани с въздушната стихия. Явно картите компенсират липсата на планети във въздушни знаци в текущия период. Дори да ни е малко трудно, но нека се стремим към конструктивни разговори със себе си и другите.

 

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език вълшебните шепоти на картите таро, звезди и планетки.

Свързани