Първата българска верига бензиностанции със зарядна станция за електромобили

1
451
Добави коментар
MariaMrn
MariaMrn

Дизелор е първата българска верига бензиностанции, която монтира зарядна станция за електромобили на свой обект.

Дизелор разполага с пет бензиностанции в страната – София, Пловдив, Стамболийски, Варна и Нови пазар. Първата станция за електрически превозни средства Дизелор постави в своя обект в гр. Нови пазар.

„По време на дългогодишната ни дейност на пазара на горива винаги сме наблягали на гъвкавостта, инициативността и новаторството! Оценяваме тенденцията все повече електромобилите да навлизат в България и сме готови да сме част от новите технологии и да се радваме на ползите им!“, коментират от Дизелор. „Именно това е и причината да започнем монтиране на зарядни станции на нашите бензиностанции.“

С това Дизелор се присъединява към инфраструктурата за електрически автомобили на Elektromobili.bg. Ползвателите на такива превозни средства могат бързо и лесно да откриват локациите за зареждане с помощта на удобния онлайн локатор и мобилно приложение – VsichkoTok.bg.

Бензиностанция Нови пазар е на изключително комуникативно място, което осигурява удобство, както за жителите на града и околните населени места, така и за преминаващия по магистралата трафик. В приятната атмосфера на обширна кафе-зона водачите на електрически превозни средства неусетно ще изчакат зареждането на своя автомобил.

Поставяйки първата зарядна станция на бензиностанция Дизелор в Нови пазар, Дизелор за пореден път доказа своето новаторство и неспирен ентусиазъм да се развива и да радва потребителите и своите клиенти.

„Макар броят на електромобилите в България все още да е твърде малък, изграждането на зарядна мрежа е абослютно необходимо.“, споделят от Дизелор. „Факт е, че автомобилната индустрия вече се преориентира към електрическите коли и този процес е неизбежен.“ Неслучайно, съвсем скоро още един от обектите на веригата ще се присъедини към мрежата от станции на Elektromobili.bg и също ще предлага електрозареждане.

За още новини от света на електрическите технологии следете eCars.bg.