Боядисване на интериорна врата

1
299
Добави коментар
bgvrati
bgvrati

Ако всичко в интериорното ви обзавеждане е готово, но нещо не ви достига за „уау” ефекта, пребоядисването на вътрешната ви врата е точно това, от което се нуждаете. Обновеният цвят на вратата ще даде различен облик на интериора в дома ви. Сред тенденциите в интериора е все по-дръзкото и нестандартно използване на цветовете. Експериментирайте с нюансите, това ще добави индивидуален характер на дома ви. Различните и екстравагантни цветове са доста популярни и модерни при интериорните врати. Естествените и пастелни тонове като зелено, жълто също са предпочитани. Те внасят топлина, уют и комфорт в дома. Класически цветове като черно, шоколадово кафяво и тъмносиньо все още се приемат за по-екзотични при интериорните врати, което ги прави смел и нестандартен избор. Ако искате вратата ви да изпъква, бъдете по-дръзки при избора на цвят. Ако пък сте по-консервативни- изберете класически цветове като венге, бяло, сиво и други.

Преди да поръчате вратата в даден нюанс, е препоръчително да вземете мостра в желания от вас цвят, за да сте сигурни, че е подходяща и, че отива на интериора ви.

За случаите, в които искате вратата ви да увеличи визуално пространството на стаята и да я направи по-голяма, са подходящи по-светлите нюанси, както и такива близки до цвета на стените.В случай, че искате да акцентирате върху вратата, изберете по-ярки и смели цветове.

Преди се е смятало, че смяната на цвета на стените е най-лесният начин за обновяване и освежаване на дома, но всъщност пребоядисването на вътрешната врата е много по-лесно и достъпно решение, ако се нуждаете от нова визия в дома си.