Тя прошепнала на мъжа си, че е бременна, целунала го по челото и затворила ковчега-И представа си нямала, какво я очаква!

1
137
Добави коментар

– Просто нямах думи! Оказа се, че сега за Брайън ще ми напомнят още три усмихнати деца“- спомня си жената.

… Но животът продължавал да изпраща изпитанията си. На 25-тата седмица от бременността лекарят ѝ казва, че едно от бебетата е починало в утробата.

А младата майка вече е измислила имена на всичките три! И бебето, което умира, искала да кръсти на Брейди. В чест на баща си. След тази новина тя се чувствала безсилна и опустошена. Това напълно ме извади от коловоза. Защо сърцето на майка ми не почувства, че се е случило нещо ужасно? Не очаквах, когато бях на ултразвук, че резултатите ми ще бъдат такива … Веднага се отвори още една рана.

“ Брейд умря, но все още имам две други деца, които, благодаря на Бога, са здрави. Обикновено тризнаците все остават в болницата за известно време, но в нашия случай не е необходимо.

Кортни назова момчето Майлс, а момичето-Харпър. Бебетата са родени на 21 септември. Майка им казва, че понякога е трудно, когато трябва да обясни на приятелите си защо не са близнаци.

“ Естествено хората смятат, че са близнаци. Но аз ги наричам „оцелели тризнаци“. Повечето разбират, но не всички. Обаче не очаквам това. Когато в теб 26 седмици бият три сърца, а после … близнаци. Искам да променя всичко, но няма какво да се направи. “

Но най-докосващото нещо е как малката Регън говори за това.Тя казва, че брат й е на небето заедно с баща си.

„Нашите деца със сигурност ще научат кой е техният баща. Те научават, че е верен семеен човек и смел воин. Съпругът ми беше чудесен човек. Той винаги се стремял да оказва помощ на другите.“