Седмична подредба – 26.03.2018 – 01.04.2018

4
267
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 26.03.2018 – 01.04.2018

Мили приятели, за новата седмица избрах съветите на три таро колоди. Една от тях за първи път участва в седмичните подредби и ми беше много любопитно какво послание ще има. В последната седмица от март избирайте със сърце и душа седмичните послания.

Вариант 1

Fountain Tarot ще се окаже новата ми слабост. Картите имат интересно послание, макар на прима виста да звучат малко сложно.

Изтеглените карти са:

Кралица мечове Осмица чаши Петица чаши

Тази подредба звучи почти минорно. Но с една идея за промяна, въпреки трудностите. Кралица мечове става все по-любопитна за мен персона. В началото на седмицата е много вероятно да сме директни, откровени. Да се наложи да използваме свой интелект, за да защитим своите позиции. Ще използваме натрупан в миналото опит, дори да е бил болезнен за нас. Но е твърде вероятно да крием своята чувствена страна зад маската на силата. Да се страхуваме да изявим своята нужда, от страх да не бъдем наранени. Една значима седмица, в която ще трябва да преосмислим какво показваме извън нас, какво е вътре в нас.

Осмица чаши ясно индикира, че е време да загърбим нещо от миналото, да потърсим нов път, нова посока. Да се откъснем от материален свят, за да открием отново онова, което носи радост на душичката ни. Тази енергия не кореспондира добре с Кралица мечове, която знае всичко и иска да е наясно с всичко. Ще се наложи да напуснем сигурността на опита си, ако искаме да излезем от този затвор, в който сами се поставяме. И дори пред нас да е неясно, да не виждаме и не знаем накъде отиваме, да се опитаме да следваме този неопределен път.

Процесите вътре в нас са достигнали пиков момент, в който се налага да осъзнаем кое и какво ни прави разочаровани, не особено щастливи. Да оставим миналото зад гърба си. В последните дни на седмицата е повече от необходимо да прекъснем отношения с другите и себе си, които носят тъга. Съвсем в синхрон с пълнолунието на 31 март по оста Везни/Овен. Петица чаши е особена карта, когато на пръв поглед излъчва голяма тъга. Загуба на вяра в добрата слука. Но петиците в таро са свързани с промените. И то онези промени, които малко по-трудно осъществяваме. Първо вътре в себе си.

Последната карта е Крал жезли. Нека намерим сили, за да извоюваме себе си и своите желания. Да сътворим живота си с повече цвят, страст, без ограниченията на болката и страховете. Кураж, приятели. Налага се да се разделим с нещо, което ни носи болка, за да се отвори местенце за нови емоции.

 

Вариант 2

Златното таро има също много интересно послание. И тук темата за преоценка е налична.

Изтеглените карти са:

Крал пентакли Справедливостта Асо жезли

В началото на седмицата комфорт, сигурност, да действаме по правилата, за да добием успех – това са темите, които ще ни бъдат особено важни. Нека бъдем предприемчиви, да залагаме на уменията, които сме постигнали с повече практика, които са ни познати като механизъм. Крал пентакли ни подсказва, че трябва да бъдем стабилни в своите намерения. Навярно тази сигурност или постигнатите успехи и върхове ще ни провокират да претеглим в каква ситуация се намираме.

Крал пентакли е свързан и с щедростта – щедри на внимание към другите. Когато с наш опит може да помогнем и на други хора.

Заради Справедливостта на втора позиция, аз съветвам да проявяваме по-благородните качества на Крал пентакли в първите дни от седмицата. Защото в средата на седмицата нашите действия ще бъдат „претеглени“. И ще получим онова, за което сме работили. Ще бъдем справедливо оценени. Ще имаме време да помислим за отминали грешки в поведението си. за да намерим баланс между миналото и това, което ни предстои.

В край на седмицата ще имаме нуждата да проявим повече творчество, страст, активност. Да излезем от сигурността, за да творим отново със страст живота си. Асо жезли е вдъхновението, което ще ни направи отново търсещи границите, които да прескочим, за да усетим вкуса на живота.

Една многопластова подредба. И дори да изглежда, че в комфорт на сигурността ни е много приятно, явно ще имаме необходимост от нови вълнения, нови върхове, които да изкачваме.

Последната карта е Десетка мечове. Която отново е свързана с промяната. Нужда да излезем от ролята на жертва, за да осъществим градивни промени, които да ни носят повече радост.

 

Вариант 3

На фона на предходните подредби, Доброто таро носи съвсем различна енергия.

Изтеглените карти са:

Кралица на Огъня Петица на Огъня Отшелник

Толкова страст и вълнение, а накрая нужда от почивка. В началото на седмицата може да водим много активен начин на живот. Време да проявим смелост, дързост, самоувереност, когато вървим в своята посока. Възможно е да сме прекалено оптимистични в начинанията, които осъществяваме. Бих посъветвала към малко повече внимание в отношенията с околните. Дворцовите карти от боя жезли не се церемонят много, не са идеално съобразителни за връзките с околните. Склонни са да проявяват деспотизъм, припряност. Така и ние може да сме прекалено целенасочени.

Което в средата на седмицата ще ни постави в ситуации, в които да защитаваме своите идеи. Да водим градивни спорове с околните, за да докажем своята сила. Петица жезли е свързана и с конкуренцията, с която трябва да се преборим. Да демонстрираме своите умения. Целеустремеността ни може да пресече пътя на други хора. И не всичко ще се развива според нашите очаквания и планове, ще изникват ситуации, в които ще сме предизвикани от другите, което може да е причина за малко дразнение.

В край на седмицата тези битки с другите може да ни поставят в положение, в което да се нуждаем да се отдръпнем. Да останем насаме. Това оттегляне е с цел да намерим отговорите на въпросите, които ни вълнуват, но са скрити малко по-дълбоко. Време е да си дадем сметка и какви са истинските ни желания, какво е ценно за нас и посоката ни в дългосрочен план.

Отшелник е много симпатична карта, когато трябва да потърсим лечение за себе си. да се наместим спрямо желанията на душата ни. На фона на тези огнени карти, нека намерим баланс между това, което демонстрираме. И това, което дълбоко в себе си желаем.

Последната карта е Четворка на Огъня. Да се завърнем у дома, където да усетим отново радост. Да си дадем време за малко удоволствия.

 

Пожелавам ползотворна седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ми пишете чрез контактната форма. Или да ме откриете в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език вълшебните шепоти на планетки, звезди и картите таро.

Свързани