Цветна кухня с Decorra HandMade – идеи на подвързия за рецепти и сервиране

6
483
Добави коментар
Decora
Decora

Цветна кухня с Decorra HandMade е специална линия с продукти, благодарение, на които ще внесете допълнителен колорит и настроение в кухнята на всеки един етап от готвенето до сервирането. Говенето като процес винаги има своите предизвикатлства. Най- важно е обаче всичко да се приготвя с голяма любов и старание, за да има наистина отличен ефект не само вкусоов, но и естетически. Храната трябва да бъде сервирана по атрактивен начин, за да провокира голяма доза апетит. А какво по-важно от това апетита да дойде с храната. В тази връзка разработихме специална идейна концепция, която включва различни продукти, съчетани не само по предназначение, а и според начина и мястото на ползване.

А ето с помощта на какви ръчно изработени артикули можете да си сътворите едно кулинарно приказно вълшебство:

– Дрешка за книга с рецепти или тетрадка за рецепти, които сами да записвате с бродиран надпис и апликации, която да предпази кориците на рецептурната книга или да Ви провокира с вида си да готвите повече и с още по-голяма страст.

– Ръкохватка за горещи съдове с форма на сърце и гайка за закачване в близост до готварската печка, която не само да краси кухнята, но и да облекчава начина на готвене и безопасно хващане на горещите съдове.

– Ръкохватка за гореща дръжка на тиган или прибори за готвене, които лесно се нагорещяват по време на готвене. Известно е, че металните дръжки и метала като цяло бързо се сгорещява и затова е добре да имате под ръка един подобен кухненски аксесоар.

– Квадратно каре за поставяне на масата с възможност да се разнообрази с второ по-малко двулицево каре, напълно самостоятелни и с опция за ползване поотделно. Благодарение на тази идея ще се постигне по-раздвижено сервиране и подреждане на масата.

– Подложка за чашка с апликирана дантелка и кокетна малка панделка, която ще предпази повърхността на масата от излишно мокрене и конденз.

– Дрешка за чашка в комплект с бяла порцеланова чаша за чай или друга топла напитка, която ще запази топлината на горещата напитка за по-дълго време.

С грижа за Вас създадохме и специален детски комплект от престилка и шапка, с които да провокирате Вашето дете да помага в готвенето с подходящ кулинарен тоалет.

Ако имате запитване нашите идеи цветна кухня с Decorra HandMade – идеи на подвързия за рецепти и сервиранеможете да се свържете с нас на имейл [email protected] или чрез формата за контакт.

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=L3FNt-37oFY&feature=youtu.be

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова