Великденско зайче от прежда с морков от плат и Великденска картичка

3
1090
Добави коментар
Decora
Decora

Великденско зайче от прежда с морков от плат и Великденска картичка

Великденско зайче от прежда с морков от плат и Великденска картичка е отлична идея за подарък на дете или за декорация на дома. Изцяло ръчно изработени всички продукти носят положителната енергия и обич на твореца, вплел всичко в едно, за да създаде една красота със сърце и ръце, за да дарява радост.

Специално за Вас и за Вашите деца за празника Великден разработихме забавни и много сладурски зайчета от прежда. Добавихме им морковчета от плат, за да има с какво да ги нахраните и ако искате своето дете или друго дете да зарадвате, помислихме и за уникална картичка със зайчета, с която идеята си да реализирате.

За изработката на всички Великденски продукти заложихме на своя професионализъм усет към детските предпочитания и се доверихме на изкусните ръце на твореца. Не се спряхме пред нищо, за да направим една комбинативна, раздвижена, шарена и 100 % завършена Вликденска линия с идеи.

Ето повече детайли какво създадохме за Вас и за Вашите деца:

– 4057-PP. Великденско Сиво Зайче http://decorra.eu/Velikdensko-sivo-zaiche-prejda

– 4003-PP. Декоративен Морков оранжев http://decorra.eu/Dekorativen-Handmade-Decorra-morkov-oranj

– Картичка с Великденски теми, която има 3Д визия, надграждане на отделни малки елементи, декориране с пъстри цветни форми и пресъздаване на една неповторима Великденска приказка за Вашите деца.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл [email protected] или тук на ЛС.

Всички Великденски идеи и предложения да детски играчки и декорация ще намерите тук: http://decorra.eu/Praznici/Velikden

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=wwzJe5iehnw