4006-PP. Великденски Петел от плат

3
326
Добави коментар
Decora
Decora

Ръчно изработен, Великденски Петел от плат е неповторима Handmade декорация на дома и акцент при аранжиране на тематични празнични щандове. С приятна форма, уникален дизайн и шалче на гушката, тази наперена птица излъчва чар и стил. Размери: височина 36 см. и ширина 24 см. Петелът може да стои напълно самостоятелно, без допълнителна опора и овен за декорация по време на Великден, за подарък за имен ден, повод и др. може да бъде неизменна част от красотата на дома ако се постави в кухнята, трапезарията, до прозореца, върху маса, шкаф или друга мебел. 

Великденски Петел от плат е висококачествен Handmade продукт част от Колекцията Decorra Holiday Easter. Изработен е от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Уникална композиция може да се получи ако към петела добавите кокошка, подложки за хранене, подложки за чаши, панер, декоративни рисувани яйца, сувенир декупаж, свещ яйце, моркови, лалета от плат и др. продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив, детайл или цветова гама. Пере се на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса.

Ако желаете да бъдете неповторими при поднасянето на този чудесен подарък, можете да се възползвате от нашата специална колекция от хендмейд картички + бонус предложение с примерно пожелание. 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Петелът може да се изработи повторно със същите или подобни материали за 2 – 3 работни дни!При интерес, моля, посочете желана дата за доставка, която Ви устройва!