4026-PP. Великденски Подложки за сервиране 6бр.

6
527
Добави коментар
Decora
Decora

Handmade Великденски Подложки за сервиране 6бр., част от Колекцията Decorra Holiday Easter „Специално за теб!“. Всяка подложка е изработена от специален трудно промокаем плат, фина силиконова вата и бежов гръб. Весели и забавни бягащите кокошки и яйца в цвят резеда с Арт визия, създават допълнителна празнична атмосфера и провокират апетит за хранене. Оригинален начин да аранжирате масата при сервиране на храна за закуска, обяд или вечеря. Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране още по-уникален и цветен. 

Великденски Подложки за сервиране 6бр. са подходящи за използване у дома в гостната, кухнята, трапезарията, както и в търговски обекти за декорация на витрина в магазин за топла и студена кухня, заведения за бързо хранене и др. за по-оригинално сервиране. Всяка подложка е с размери 35 х 23 см. Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, благодарение на която подложките могат да се перат на ръка или в пералня на 30-40 градуса без опасност от повреждане на материята или шева.

Като част от идейната концепция за продукти Decorra „Специално за теб!“, Великденски подложки за хранене 6бр. могат да се комбинират с други продукти, изработени със същия плат, с близка цветова гама, същото или близко предназначение и функции като панер за хляб, Великденски яйца или козунак, подложки за чаши, мини поставка декупаж, свещ червено яйце, рисувани Великденски яйца, кокошка от плат, моркови, зайчета, лалета и др.

Оригинална и практична идея за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден или друг случай. С грижа за Вас създадохме специална селекция Хенд Мейд поздравителни картички, с които да направите поднасянето на подаръка по един незабравим начин и със собствен стил.

С Decorra всичко има завършен вид!