Април 2018 – месечна подредба

3
438
Добави коментар
gabo
gabo

Април 2018 – месечна подредба

Мили приятели, за месец април избрах да наредя карти от новата ми колода Мистичните шамански оракул карти, които очаквах с голямо нетърпение. Тази колода оракулски карти е толкова увличаща, но по-красивото е, че в предоставените тълкувания на картите, има и съвсем практически съвети как да си помогнеш. За мен е лечителска, мистична, красива, много интересна колода. Реших да бъда смела и да ви представя картите в месечна подредба. На фона на толкова многото планети в Козирог, на предстоящите срещи на тези планети с Плутон, никак не се изненадвам от изтеглените карти.

Пожелавам вдъхновен април, приятели.

Изтеглените карти са:

 

Подарявам Възстановяване на Душата Долен свят Колибри

Една много интересна подредба се оказва това. В която темата за даването, получаването, освобождаването е много акцентирана.

В началото на месец април е време да почетем всички онези хора, на които сме благодарни. Да се отворим и дадем нещо от себе си. Но нека е изцяло наше, да е напълно искрено. Този акт на даряване е свързан с почитта, която трябва да отдадем на живота. Без да очакваме нищо в замяна, без да се стремим към обвързване. Дарявайте по-често другите с мили думи, ласка, внимание. И не забравяйте да поставите под въпрос каква е причината за вашите дарове. Дали са следствие на нужда да бъдете приети, или са истински и от сърце? Първите дни от месеца е време да поставим и баланс, да бъдем здравословни в отношенията с околните. Да почитаме онези, които са били безкористни към нас. Да дарим и на себе си. Да се излекуваме от старите болки и допуснем да потече енергията между нас и околните.

Този акт на даряване ще ни помогне да се завърнем към своята природа. Да възстановим част от себе си. Много ми харесва изображението на пеперудата от втората карта. Тя е плутоново създание, свързана с прераждането и трансформацията. Така и ние през втората седмица на месеца трябва да си позволим трансформация. Да се завърнем към миналото и преразгледаме онези компромиси, които сме направили, а не са част от нашата същност. Да преработим неработещите модели. Дори да се наложи да поемем по нов път, за да преодолеем изпитания, болка и трудности.

И преди да сме се отправили към новите посоки, ще трябва да се обърнем към себе си, миналото, към скрития ни свят. Третата карта много напомня царството на Плутон. В тъмнината и сенките има съкровища, които трябва да открием. Да си позволим да се срещнем със страховете, с демоните си. И да ги преработим в чиста енергия. В тъмнината на Долния свят може да открием изоставени от нас аспекти от живота ни, от нашата природа. В тъмнината на Долния свят са и уроците на нашите предци. Едно богато на съкровища място е миналото, от което може да извлечем поука. Да си позволим да открием и в себе си нещо ценно, за което не сме подозирали. Явно този месец ще е свързан с равносметките, преработването на миналото, отдаване на почит на онези, които са ни помагали безрезервно.

Нашето ново и авантюристично пътешествие ще започне в последните дни на месец април. И нека не се подлъгваме, че големите и дръзки начинания започват гръмко. Понякога големите промени идват от една много малка крачка. Колибрито ни напомня, че и в малките неща може да открием радост. Време е да напуснем своето сигурно убежище и да повярваме, че може да постигнем големите си мечти.

Много симпатична подредба. Този Красив път, който е пред нас, изисква трансформация и целеустременост. И нека по пътя към радостите не забравяме за тях самите.

Пожелавам лесни трансформации през април, мили приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език вълшебните шепоти на Вселената – на звезди, планетки, карти таро.

Свързани