Седмична подредба – 02.04.2018 – 08.04.2018

3
392
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 02.04.2018 – 08.04.2018

Мили приятели, през новата седмица уважих желанието на една симпатична дама и включих в седмичните подредби и моята колода таро. Навярно ще е значима седмица, защото изтеглените от мен карти са много интересни. Избирайте със сърце и душа своите съвети за седмицата.

Вариант 1

Картите на Emma имат много интересен символизъм. Само големи аркани, което не се случва толкова често. Получи се любопитна подредба.

Изтеглените карти са:

Влюбените(Искам да направя с теб това, което пролетта прави с черешите.) Императрицата(Императрицата е жена, която съзнава своята неповторимост, която живее с усещането за своята цялост и сила.) Кулата(Колкото е по-висока кулата, толкова е по-голямо падането.)

За мен подредбата е многопластова. И отразява междуличностни отношения. Но и важни решения, които ни предстоят през новата седмица.

В първите дни от седмицата трябва да се стремим към работа в екип в своите начинания. Влюбените са много специфична карта, която ни подтиква да направим важни избори. Да се концентрираме върху миналото и желаното бъдеще, за да вземем решение. Бих посъветвала да се опитваме съзнателно да работим върху компромисите в отношенията с околните. Може да сме поставени пред изкушаващи за нас дилеми. По-удачно е да помислим в дългосрочен план къде искаме да стигнем.

В средата на седмицата желанието ни да изпитваме комфорт и радост от живота ще е още по-засилено. И самите ние може да се отдадем на удоволствия. Направените от нас избори ще ни поставят в ситуация, в която сме малко по-пасивни и имаме време да се наслаждаваме на живота около нас.

В последните дни от седмицата ще е необходимо бързо да се адаптираме към неочакваните промени. Плановете ни може да не се развиват в посоката, която очакваме. Да имаме усещането, че друг е диригент в нашия живот. Ще се наложи да се разделим с комфорт и пасивност, а причините няма да идват от нас, а от външна страна. Кулата не е отчайващо лоша карта, приятели. Това е онази светкавица от Бог, Вселената, която опитва да ни намести в по-ползотворна посока. Когато сме съградили нещо неправилно и не можем сами да излезем от формата му. Единственото решение е да приемаме промените с повече спокойствие и вяра, че са за наше добро.

И няма как да не се отбележи, че астрологично картите са много интересни. Влюбените са свързани със зодиакалния знак Близнаци. Императрицата е под влиянието на планетата Венера. А Кулата под влияние на планетата Марс. По всичко личи, че между мъжкото и женското начало трябва да се намери баланс, хармония и то да бъде съзнателен избор. Между пасивност и активност. Нека бъдем отговорни към изборите си, приятели.

Последната карта е Крал жезли. Една седмица, в която ще ни води и страстта към живота. Но нека изборите ни не са раняващи околните, да не проявяваме деспотизъм в решенията си.

 

Вариант 2

Санта Муерте също има важно послание от големи аркани. Интересни послания.

Изтеглените карти са:

Вселената Влюбените Звездата

Тази комбинация отново е насочена към отношенията и изборите, които трябва да направим. Но тук е малко по-различно и специфично.

Явно в началото на седмицата ще ни се иска да завършим с наши начинания или да бъдем признати. Ще вървим в посока еволюция, градация, необходимост да впрегнем изцяло своите знания и опит, за да преминем на следващ етап от своето развитие. Възможно е да има промени, които са следствие на действията ни.

Но в средата на седмицата този цикъл на завършване е твърде вероятно да бъде преразгледан. И да се нуждаем от помощ от друг човек. Да се нуждаем от подкрепа, която ще е ключова за резултатите, които очакваме. И тук не трябва да загърбваме компромисите, всеки екип се гради на такива взаимни компромиси. Наш натрупан опит може да е с много благоприятно влияние върху връзките, които създаваме.

В край на седмицата нашите надежди и мечти ще ни карат да се чувстваме живи. Звездата е малко пасивна карта. И тук по-скоро виждам желание за напредък и дългосрочни планове за бъдещото ни развитие. Но нека колебанията ни не са причина тези планове да останат единствено в главата ни като идеи. Интуицията ни може да е от голяма полза, стига да сме се свързали със своя Аз.

По отношение на връзките и партньорствата, особено любовните такива, мечтите ще са големи, нуждата от еволюция във връзките също ще е засилена. Но Звездата е малко „платонична“ карта. Бих посъветвала към малко повече смелост, ако искаме прогрес.

Последната карта е Десетка мечове. Нашите рани, болки и разочарования ще бъдат стимул да направим промените в живота си. Възможно е да имаме своите болки, но дори и след тях, трябва да открием отново Вяра в себе си и добрата слука. Ситуацията е достигнала до онази точка на пречупване, когато няма какво повече да ни нарани, изживели сме цялата болка. И се налага да преминем отвъд, с нова вяра, нови мечти.

 

Вариант 3

И тук има интересни карти. Въобще тази седмица ръката ми е била водена от някакви сили в тегленето на карти. И все специфични се появяват в подредбите.

Изтеглените карти са:

Инфинити(за себе си избрах това име за тази карта, това и ще използвам) Кулата Деветка жезли

Не се изненадвам, че картата, която ме влюби в цяла колода се появява в подредбите, които редя.

Карта Инфинити, Извор, Фонтан е толкова специфична. В нея се е събрало цялото действие и бездействие на света около нас. В началото на седмицата ще се въртим около идеята за прераждане и ново начало на всичко важно, което ни се случва. Ще сме насочени към голямото бъдеще, големите проекти, навярно с идея какво ще остане след нас. Възможно е да се допитваме до опита на своите предци, за да градим своите идеи.

Но наш поглед и идея за възход, промяна, може да е осуетен от външната среда. Да се наложи да построим нови мечти. Да стигнем отново до началото на процеса на създаване на начинанията, които сме подхванали. За да изградим по-стабилна структура. Навярно настоящата такава не отговаря на замисленото от нас. И Вселената много неочаквано ще променя плановете ни. Възможни са събития, които не сме предвиждали да ни движат в средата на седмицата. Дори да ни е трудно и да сме разочаровани, мой съвет е да не се съпротивляваме на промените. Да не стискаме здраво своите идеи.

В последните дни от седмицата е по-скоро период да преразгледаме останалото налично след промените, които сме изживели. И да се стремим да го опазим. Да си дадем време за почивка, да се уединим. Деветките винаги са били по-самотни карти, в които сами се справяме с болките си. Ще се наложи да лекуваме себе си, да се отдръпнем на сигурно място. Големите ни мечти ще са разклатени. Дори и само, за да изпитаме своята вяра в тях. Бъдете предпазливи, приятели. Създайте нови планове. Време за поправка на наличните ни ресурси, а не за доказване и битки с другите.

Последната карта е Магьосник. На прага на ново пътешествие сме. И само от нашата лична воля зависи къде ще стигнем. Творете вълшебства, приятели. Дори да е малко по-трудно на моменти.

 

Пожелавам прекрасна и светла седмица, приятели. Не се страхувайте от големите промени. Явно е преломен момент.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената – на звезди, планетки и картите таро.

Свързани