Как да привличаме другия пол?

86
Добави коментар
billiemar
billiemar

Има много начини да бъдете привлекателни за другият пол. За някои това да са център на вниманието и да привличат другите към себе си като с магнит е въпрос на усмивка и чар, за други въпрос на умения за комуникиране, с други пък залагат на друго…
Ние запитахме доста експерти и научихме 5 невероятно ефективни тайни за да накарате противоположния пол да бяга след вас. Ето как можете да ги използвате за да заработят и за вас:

 

1.Бъдете център на привличане
Искате ли да бъдете този, който го забелязват? Стойте в центъра на стаята. Според д-р Албърт Мехрейбиан, автор на доста книги и всеизвестен експерт в областта на пространствената психология, когато влезете в една стая(и каквото правите там) има доста общо със способността ви за привличане на противоположния пол.

Къде трябва да бъдем за да имаме най-голямо въздействие към възможно най-голям брой заинтересовани хубавелки/хубавци?
Застопорете се в центъра на стаята, изправени и леко движейки се. Ако сте в бар или нощен клуб, най-доброто място е да стоите в един от ъглите на бара. Така не само ще се срещнете с повече хора, но и според Мехрейбиан, барманите/ките също се завъртат към ъглите. Интересен разговор и пълни питиета? Ще се почувствате че сте умрели и сте отишли към рая на запознанствата

Най-лошото възможно място? – Това е да висите близко до стена или да стоите на маса. Това с готиния човек, който приближава до масата ви и ви пита “Мога ли да се присъединя” се случва само във филмите.

2. Обаянието на цветовете
Какъв цвят можете да носите за да принудите противоположния пол да ви приближи?
Според консултанта по цветове: Леатрис Айсман(директор на института Пантон Колор и автор на “Цветове за всяко настроение”), жените се привличат към мъже носещи синьо. И защо не? Според Айсман, мъже, които често носят синьо са “стабилни, предани, постоянни и ще са винаги на място” Синият мъж е фантастичен кандидат за дългосрочна връзка – някой, на който може да се разчита, моногамен и може да пасва на собствените си дрехи.

А, какво ще кажем за дамите? Айсман казва че жените трябва да носят – розово-прасковено за да станат най-привлекателни и достъпни. Цвета е “много ласкателен, към повечето тонове на кожата, той ви дава здравословен блясък” и според Айсман придава “лека уязвимост”, която докарва “нещо защитно” в мъжете.

Искате да носите цвят, който отстранява мъже, които не могат да понасят силни жени?
Пробвайте дълбоко червено, бургундско или сливово. Мъже, които не се привличат от силни жени, ще избягат веднага.
От всички цветове, червеното е най-чувствително. Но внимателно носете червено. “Червеният цвят е цвета на секса и мощта”, казва Айсман.
Червеното добавя елемент на възбуда и привлича два типа мъже – мъже, заинтересувани от секс, и мъже, които са привлечени от мощни жени. Със сигурност ще трябва да отрежете много откачалки, но също така можете да привлечете мъж, който е заплашен от факта че имате по-голяма заплата. Интересувате се дали гардероба ви отбягва хората? Стойте надалеч от това което Айсман нарича “изстискана хлебарка – жълто-зелено” което отбягва и двата пола еднакво.

3.Език на тялото, който ги наелектризира
Как използвате езика на тялото за да привлечете противоположния пол? Ако сте жена – ключа е да се направите достъпна. Според международно-признатия експерт по език на тялото и професионалния говорител Пати Ууд, искате да се направите на “безопасна”(четете достъпна) мишена. Как ще постигнете това? Не заемайте много място(което е знак за мощ и превъзходство). Ууд казва “ние сме силни жени, но помнете, че се опиваме да накараме мъжа да дойде и да ни заговори”. Тя обяснява “вие трябва да покажете че имате място за някой друг в своя живот”
Като допълнение Ууд казва, че за да сте много достъпни, жените трябва да стоят имат не повече от 15 см. Като върховете на обувките трябва да сочат леко навътре. Други ключови ходове са: кимането и клатенето на главата – сигнал че слушате какво ви казва другия човек.
За мъжете, показването на доминантност ефективно привлича вниманието на жените. За да привлечете жена, стойте около 15-20 см разделени крак за, и пръстите да сочат навън. Чувствайте се свободни да заемете малко място.
За мъже – жертви на значката “хубаво момче”, или които изглеждат прекалено покорни да привлекат жена, използвайте момента и разкарате У хромозомите си. Според Мехрабиян, мъжете трябва да “пробват да носят по-голяма коса или консервативни прически и облекло.” Дръжте главата си горе, и забързвайте говора и жестовете си за да бъдете по-настоятелни.
Съвети на езика на тялото и за двата пола: Не кръстосвайте ръцете си и не дъвчете дъвка, сладолед или ноктите си. Според Ууд, дъвченето индикира безпокойство и фрустрация – нито една от които не е много привлекателна емоция.

4. Мощта на усмивката
Експертите по психология и езика на тялото се съгласяват че едно от най-важните неща които можете да ви направят по-привлекателни(и достъпни) е усмивката. Не огромната-голяма и пластична усмивка от типа за игра, просто нормалното ви “аз си прекарвам добре и съм щастлив да съм тук” лице ще направи фокуса. Според Ууд “усмивката е интернационален сигнал на приятелство”.

5. Изкушаване със аромат
Изследвания, показват че хората асоциират аромата на канела и ванилия с любов. За да накарате ароматите да заработят за вас, забъркайте готови канелени кръгчета час преди отидете на среща, или носете парфюм с аромат на канела-ванилия.

Експертите по аромотерапия отдавна вярват че канелата е афродизияк. Според Лаура Давимс аромотерапефт и експерт по билките и собственик на Билково Авеню “определени ароматни растения отделят масла подобни на нашите собствени сексуални секрети или феромони. Носенето на канелено-ванилиеви аромати увеличава присъствието на феромонови съставки и драматично покачва привличането”.

Аромата на жена? Жените според скорошно изследване, са привлечени към женско биле аромат. Затова вземете този аромат от снек-бара на театъра. И ако сте в клуб и се случи да излеете малко
Jaggermeister върху ризата си, не се тревожете за петното – просто считайте че това е щастливата ви вечер.

Е това е, надяваме се и този път да сме ви били полезни с изложените малки тънкости:). И помнете че тези статии са изцяло за фън и релаксация, а не за налагане на модел на поведение.
от Невян Нейков

източник: тук

 

 

ВРАТИ от ВРАТИ.net – Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

 

 

ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да привличаме другия пол? – 4.6 out of
5
based on
10 votes