SSD Samsung 850 EVO серия 250GB Твърд диск артикул MZ-75E250B/EU

8
379
Добави коментар
barboleta.atelie
barboleta.atelie

По-добрият избор за Вашия компютър

Защо да избере SSD диск, вместо стандартните дискове, които използвате толкова отдавна? Отговорът е прост – SSD превъзхожда стандартните дискове в редица аспекти. За разлика от досегашните устройства, SSD дисковете нямат движещи се части, а използват полупроводникова памет като например NAND flash. Този факт значително увеличава скоростта на четене и запис, намалява консумацията на енергия и елиминира шума. SSD дисковете са особено подходящ избор за всички потребители, които искат да подобрят скоростта и надеждността на машините си. Време е да се сбогувате със старите си твърди дискове и да приветствате най-новото подобрение на Вашия компютър.

Изберете по-добрите SSD дискове, изберете Samsung

След като сте се убедили в предимствата на SSD дисковете, следващият въпрос е кое точно SSD е подходящо за Вас. Като световен технологичен лидер, Samsung предлага SSD дискове, които могат да се похвалят с изключителна производителност. Комбинирайки най-добрия хардуер с лесни за използване решения, SSD дисковете на Samsung Ви дават върховната производителност, от която се нуждаете. С SSD дисковете на компанията, Вашият компютър е толкова бърз, че за Вас остава повече време, което може да употребите за работа или игра, или пък да прекарате със семейството си.

Samsung SSD 850 EVO: Следващото ниво за Вашето PC

Samsung SSD 850 EVO е следващата стъпка в еволюцията на SSD дисковете. Съчетавайки най-добрите SSD технологии на Samsung, 850 EVO осигурява изключителна производителност за всекидневните Ви нужди. Новата 3-битова MLC технология на Samsung прави компютърът Ви по-бърз, от когато и да било. Освен това серията дискове 850 EVO Ви спестяват и излишни главоболия, защото стремежът към по-висока надеждност е залегнал във всеки аспект на производството ѝ. Към всички тези предимства се добавя и елегантният дизайн, който прави Вашият компютър и бърз, и красив. Със серията 850 EVO, всекидневната Ви работа повече няма да е същата.

Предназначен за: лаптоп/десктоп:

Капацитет 250GB

Външен/ вътрешен Вътрешен

Скорост на четене, MB/s До 540MB/s

Скорост на запис, MB/s До 520MB/s

Интерфейс SATA 6Gb/s

Други 2.5″ 7mm (Ultraslim) Form Factor