7 черти на идеалната жена

2
423
Добави коментар
wenip
wenip

Мъжете често говорят за това колко е важно да намерят жената, с която да се носят на гребена на вълната, която да е редом до тях каквото и да се случи. Този избор трябва да е единствен и е едно от най-важните решения в живота на мъжа, а може би и най-важното. „Жената, с която решаваме да разделим своя свят, ще бъде майка на децата ни, ще ни помага да строим планове за бъдещето, ще ни дарява с чувства, ще ни прави по-добри. Но коя е тя – идеалната жена? Много съм слушал за това какво искат жените. А какво е важно да притежава една жена?”, коментира писателят Антъни Д’Амброзио.

Характер Красотата не е това как изглеждате, а онова, което показвате от себе си. Мъжът иска да види редом до себе си онази, която не само работи над своята външност, но и се старае да бъде искрена, истинска. „Вие сте такива с приятелките си – бъдете и с нас такива! Виждаме как се смеете в своята компания, не се сдържайте и когато сте с нас. Ние, мъжете, харесваме момичета с прекрасно чувство за хумор, които не се отнасят към живота прекалено сериозно. Бъдете себе си. Поръчайте си за обяд чизбургер.

Полейте го с кетчуп – повярвайте, не е страшно и няма да ни разочаровате. Не се притеснявайте да ни посрещате по спортна фланелка. Забравете, макар и не задълго, за макиажа – естествени също ни харесвате. Да, на нас ни е приятно, когато изглеждате разкошно, но не е нужно да правите това, само за да заслужите нашето одобрение. Чувствате се задължени да правите това? Значи до вас просто не е точният мъж”, коментира Д’Амброзио.

(Само)уважение Начинът, по който се представяте, говори много. Не става дума за облеклото, което подчертава достойнствата на фигурата ви (макар в това да няма нищо лошо). Става дума за социалните мрежи. Те са вашата витрина. Къде и с кого ходите, какво и как говорите, това ви характеризира като личност. Мъжете много рядко биват привлечени от жени, посещаващи всички мероприятия поред във всякаква компания.

Да, някои мъже може би наистина търсят „популярни” момичета, но истинските мъже в такива игри не участват. „Жената, която чете книга у дома, ние ще предпочетем пред онази, която се напива през уикенда с приятели. Не е нужно да вадите на показ в социалната мрежа целия си живот. Нужно е да има някаква интрига. Колкото по-малко знаем за нечий живот, толкова по-интересен за нас е този човек. Това ни мотивира да търсим, да задаваме въпроси, да ровим по-надълбоко. Така нашите разговори с вас ще бъдат по-съдържателни. А ако ние, мъжете, знаем винаги къде сте били и какво сте правили, кое му е интересното?”, пита Д’Амброзио.

Чувственост Мъжът е същество от плът и кръв. Всеки мъж очаква докосване и безусловно бива привлечен от жена, която е свободна в проявата на чувствата си. „Вие искате да ви хванем за ръка, да ви целуваме, прегръщаме и да ви питаме как е преминал денят ви. И на нас ни се иска същото! Това ни помага да се чувстваме желани и усилва връзката ни с вас”, категоричен е Д’Амброзио.

Ум Животът е нещо повече от новата чанта, бижу, дизайнерската рокля или поредния епизод от любимия сериал – за жената, както и повече от един футболен мач по телевизията – за мъжа. Разговорите с умни жени привличат мъжа. Той обича да общува с дами, които знаят много за света около тях и се стремят да го направят по-добър. „Не всяко решение в живота може да вземеш, без да се замислиш, а когато се чувстваш неуверено, е особено полезно до теб да има някой, който да ти помогне за вземането на решение. За това не е необходима степен в Харвард – достатъчен е интелект, способност да мислиш и да разбираш човека до теб”, казва Д’Амброзио.

Увереност Животът е сложна шега. Ако един мъж има до себе си уверена жена, това му помага в преследване на мечтите. Жена, която обича себе си, без да гледа на недостатъците си, ще обича и мъжа, въпреки неговите минуси. Обичайки мъжа, жената ще отваря вратите към звездите заедно с него. Освен това има и нещо сексуално в уверената жена.

„Съвършенството не съществува, ние не го и търсим. Когато жената знае какво струва, това е невероятно съблазнително. Жената знае какво иска и не чака ние да й го поднесем наготово. Уверената жена е доволна от себе си и от тялото си. Може да прозвучи странно, но ние, мъжете, винаги чувстваме увереността на сексуално ниво. Това е енергия, която ни привлича и която ще ни дари с незабравим сексуален опит”, откровеничи Д’Амброзио.

Честолюбие Да, мъжът харесва ролята да е кормило на семейството, който планира всичко, но харесва така също и жените, които планират заедно с него. Мъжът съвсем не иска да взема всички решения без изключение абсолютно сам. На него му е нужен и женският поглед, отправен напред във времето.

Целеустремените жени са по-задължаващи. Неясното бъдеще не е за тях: те знаят точно какво ще ги доведе до целта. Неуспех? Такъв вариант на сценария за тях въобще не съществува. „Тя се стреми да бъде по-добра майка за своите деца? Прави успешна кариера? Значи ще работи и над отношенията в двойката. В сложни времена тя няма просто така да се предаде. Затова й е нужно честолюбие”, споделя Д’Амброзио.

Скромност Енергията на скромните хора се транслира върху околните и за един мъж, който търси спътница в живота, това е много привлекателно. Скромните жени съпреживяват с другите, поставяйки техните интереси над своите собствени, но не го натрапват. „Свикнали сме да мислим, че външността, популярността и социалният статус могат да помогнат на една жена да открие настоящата любов, но това не е така. В края на краищата е важно каква е жената в действителност. Вие, жените, сте ни нужни и със своите недостатъци”, казва Д’Амброзио.