Кариера в ЕОС Матрикс – развитие на световно ниво

3
325
Добави коментар
Iv4oty
Iv4oty

ЕОС Матрикс е най-голямата колекторска фирма в България предлагаща на клиентите си гъвкави решения за събиране на вземания от физически и юридически лица, като прилага международно приети добри практики.

Компанията оперира на българския пазар от 2002-а година, когато е била позната под името Юръп Матрикс. През 2005-а става част от немската международна EOS Group –  част от групата на Otto – приемайки името EOС Матрикс. Член е на Международната асоциация за събиране на вземания (ACA International – USA), Германо-българска индустриално-търговска камара, AmCham, и е съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България.

Тайната за успеха на компанията на първо място е международното ноу-хау, което я отвежда на водеща позиция в бранша. Прилагайки най-добрите международни практики в областта, служителите подхождат с уважение и в съответствие с местните културни особености, което води до ефективно събиране на вземанията в извънсъдебна фаза и съответно – повишаване на ликвидността на клиентите-взискатели, без да се стига до съдебни мерки срещу задлъжнелите клиенти.

В момента ЕОС Матрикс търси свежи попълнения за своя сплотен и мотивиран екип в София. Необходими са  кадри за работни позиции „Младши юрисконсулт“ и „Служител по събиране и управление на вземания в кол център“.
Кандидатите, които се търсят за длъжността „Младши юристконсулт“, следва да имат добри аналитични умения, умения за работа в екип, добра организираност, отлични комуникативни умения, също умения за работа с правни документи и казуси, както и да имат интереси в гражданското право и процес.

За длъжността „Служител по събиране и управление на вземания в кол център“ се търсят кандидати с много добри комуникативни умения, усет към детайла, умения за работа в екип, добра организираност и желание за дългосрочна заетост.

Работата в ЕОС Матрикс  дава възможност за усвояване на различни специфични знания по отношение на комуникация с клиенти и управление на просрочени вземания. Компанията и нейните служители се ръководят от универсални ценности и Етичен кодекс, спазването на който позволява да се прилага най-коректния индивидуален подход към всеки клиент, с отношение на разбиране към личните обстоятелства за възникване и просрочване на  задължението. Целта е да се потърсят и предложат възможни подходящи варианти за справяне със задълженията.

ЕОС Матрикс предлага трудов договор на пълен работен ден и възможност за работа на половин работен ден, което прави позицията подходяща за студенти, родители с малки деца, както и за хора в зряла възраст.  За кандидатите това е идеална възможност за реализация в международна компания с високи стандарти на работа, която приема служителите си за най-ценен актив. Освен основната заплата и възможността за месечни бонуси, ЕОС предлага на служителите си допълнителни социални придобивки, специализирани обучения и сплотяващи колектива  събития и активности.