Седмична подредба – 23.03.2018 – 29.04.2018

2
394
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 23.03.2018 – 29.04.2018

Мили приятели, тази седмица е много интересна за мен. Позволих си да избера за седмичните подредби колодите, които към момента са ми особено близки. Избирайте със сърце и душа своята седмична подредба. И нека мъдростта е с вас.

За новата седмица избраните варианти са с Картите на Emma, Fountain tarot, Десте. Понякога и аз се изненадвам от посланията на картите.

 

Вариант 1

Картите на Emma са с една идея меланхолични, но винаги с идея за надежда.

Изтеглените карти са:

Тройка мечове(Трябва да умреш няколко пъти, предида започнеш да живееш истински.) Петица жезли(Личността започва там, където свършва сравнението.) Асо чаши( Love. Dream. Inspire)

Тройка мечове няма най-прекрасната слава в таро. Защото носи много болезнени послания. Но за мен е необходимост. В началото на седмицата може да имаме своите мигове на тъга. Когато сякаш сме загубили всичко. Или усещането за радост. Когато меланхолията ни е обхванала. Възможно е да не сме в най-силна позиция и по-често да търпим разочарования през първите дни на седмицата. Аз бих казала да си позволим да го изстрадаме и да оставим отровената с болка кръв да изтече. Да не позволяваме огорчението да ни съпътства през останалото време.

В средата на седмицата ще ни се иска да се опълчим. Особено срещу онези, които ни раняват. В личните отношения може да е много по-интересно, дори да сме имали разочароващи мигове. Ще се завърне този дух на съперничество, когато трябва да отстояваме себе си. Петица жезли не е истинска война, приятели. Дори да има спорове, нека запазим достойнството си, както и на тези, с които сме в битка. В конкуренцията може да се зароди нещо по-интересно.

В край на седмицата ще сме отново вдъхновени. В личните отношения ще се завърне идеята за любов и споделеност. Ще сме готови да отдаваме чувства отново. Дори да сме имали усещането в началото на седмицата, че сме прекалено ранени. Е, в последните дни на седмицата ще имаме импулс за ново начало, ще сме вдъхновени. Възможно е след болезнена връзка, да се зароди желанието да открием нови отношения, нова любов. Един прекрасен завършек на седмицата. Изпълнени с вяра и надежда. Вдъхновени да творим.

Последната карта е Вселената. Дошло е време за растеж и еволюция. Дори да има болки, те са част от тази промяна, да завършим един етап в своите начинания или отношения. За да преминем отвъд.

 

Вариант 2

Fountain tarot е толкова интересно в своето послание. Между два свята. Моята любима карта отново се появява, но този път си позволих разяснение и изтеглих допълнителна карта, за да разбера значението на това послание.

Изтеглените карти са:

Карта Извор/Фонтан(за мен Инфинити). Допълнителна: Вселената Осмица чаши Дяволът

Тази подредба е толкова разнопосочна, но все пак красива. В началото на седмицата ще трябва да живеем с идеята за цикличността около нас. Да позволяваме да „изтече“ онова, което е към своя край. Карта Инфинити е свързана с цикъл на раждане и прераждане. С идеята за израстване. В допълнение с Вселената, дошло е време да приключим някои начинания. Да достигнем до финал, за който сме работили дълго. За да видим какви са нашите резултати. Може да се концентрираме върху цялото, голямата картина, почти като духовно пробуждане ми звучи.

В средата на седмицата ще е с една идея по-сложно. Защото може да се отдръпнем от света, да имаме нужда от промяна, скриване, едно пътуване, в което сме сами. И търсим своите истини. Възможно е да се почувстваме безпътни, ако нещо около нас е приключило, а дълго време ни е било стимул да се чувстваме живи. И тази загуба на посока, когато няма какво повече да се направи, да изисква от нас отдръпване в свой свят. За да открием отново себе си. Може да имаме нужда да се освободим от някои емоции. Тази карта не е свързана толкова с действие извън нас, а вътре в нас.

В край на седмицата ще се завърнем към реалността и материален свят. Поизплашени, ако сме загубили здрава почва под краката си. Дяволът ще ни провокира да се изправяме срещу всичките си страхове, зависимости, изкушения. Може да сме силно притеглени от идеята да сложим ред и контрол в живота си.

В цялата подредба има идея за борба между духовното и земното. Аз бих казала, че трябва да се намери баланс между двете.

Последната карта е Тройка жезли. След толкова объркване и люшкане в крайностите, ще трябва да се съберем и да съставим здрав план на действие. Да погледнем в перспектива, без страх.

 

Вариант 3

Десте е много богата на емоции и страсти колода. И много ме изненада това огнено послание.

Изтеглените карти са:

Кораб Огнен Рубин Калиф – ат на Рубина

В началото на седмицата може да сме обхванати от идеята за пътуване, дори да не е в буквален смисъл. Ще имаме нужда от промени, движение. Добро време да добием нови знания, да допуснем нещо ново да влезе в живота ни. Ще сме много по-социални. Бъдете окрилени от новите възможности, приятели. Не се страхувайте от тях. Те ще носят щастие.

Още повече, че тези новости може да са свързани буквално с любов, страст. Влизане на нов човек в живота, който да ни разпали и вдъхнови. Огнен Рубин е много страстна карта. С каквото и да се захванем в средата на седмицата, ще влагаме много енергия и любов. Ако имаме съдружия, ще са сполучливи или ще сме на една вълна с околните. Ще има взаимност в чувствата и решенията. В любовните връзки ще е горещо, дори да сме позагубили страстта някъде зад себе си. Ще може да усетим отново пламъците на любовта.

В последните дни на седмицата ще ни се иска да бъдем в най-добрата си форма, да поучим всичко, без компромис. Възможно е да имаме повече занимания, които да ни принуждават да действаме на бързи обороти. Ще сме омаяни от идеята да задоволяваме своите нужди за лукс, страст, любов. Да живеем за мига, тук и сега, без оглед на това какво ще последва. Една наистина много страстна седмица, в която ще искаме да грабим от живота с пълни шепи. И това ще ни въвлича в интересни и жарки ситуации, пътувания, промени.

Последната карта е Метла. Нека този живот на пълни обороти не ни създаде неприятни ситуации на клюки, и одумване.

Исфахан – дух на Елмаза ни съветва да се стремим към промени през тази седмица. И да не допускаме да повтаряме своите грешки.

Бъдете окрилени, приятели.

За повече информация и лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведеа на достъпен език магичните шепоти на Вселената – карти таро, звезди и планетки.

Свързани