Сервиз за компютри, лаптопи, монитори, принтери – Бранд Компютърс

1
553
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Сервиз на компютри, лаптопи, принтери – Brand Computers в София, Люлин

Сервиз Бранд Компютърс предлага ремонт на компютри, лаптопи, принтери, рециклиране на тонер касети, периферия. Дейността включва ремонт на захранвания, дънни платки, профилактика на техника, смяна на матрици, клавиатури, букси, Смяна на BGA чипове, ремонт на видеокарти, чипсети, Смяна на северен и южен мост. Можем да ремонтираме дънни платки, отказани от други сервизи. За персонални компютри разполагаме с множество части втора употреба.

Инсталираме софтуер – инсталация операционната система (инсталиране на всички драйвъри, само с лицензиран софтуер), оптимизиране на Уиндойс, почистване на компютъра от вируси (премахване на malware, trojan generic, изскачащи прозорци и др.) и т.н.

НОВО: Изкупуваме развалени и счупени лаптопи.

Имаме решение за всякакви проблеми! Сервиз Бранд Компютърс се намира в Люлин, София. Заповядайте при нас. Държим на качеството и на доволните клиенти.

Сервиз за компютри Brand Computers извършва ремонт на настолни и преносими … Сервиз Brand Computers извършва ремонт на лаптопи. Ремонтираме всички марки … Изкупуване на развалени лаптопи е нова услуга на Сервиз БРАНД КОМПЮТЪРС, …

В Бранд Компютърс извършваме рециклиране на тонер касети с най-качествените консумативи. Можем да ремонтираме и „непоправяемите“ лаптопи и LCD монитори, които обикновено връщат в други сервизи.

Цените са възможно най-ниски, а Сервизните услуги са изключително бързи.