Малена – магазин за полупрашка долнище бански костюм Лормар Lormar бразилиана долнища на бански костюми бразилка долнище

1
1028
Добави коментар

SFN C000 Brasiliana Alta / Sfera Brasiliana Alta бразилиана/ полупрашка долнище бански костюм без връзки отстрани, произведен от италианската марка за бански костюми Lormar/ Лормар. Долнището на банския костюм има изключителна мекота и удобство.

Състав долнище: тъкан – 85% полиамид, 15% еластан и състав подплата: 82% полиамид, 18% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране с максимална температура 30 ºC, не се търка и не се усуква; не използвайте препарати, съдържащи белина; не може да се центрофугира; да не се глади; без химическо чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.

Бански костюми и плажно облекло могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при банските костюми с твърди чашки.