ЕОС Матрикс ЕООД

1
372
Добави коментар
SuperIvo
SuperIvo

ЕОС Матрикс е водеща компания в областта на изкупуването на вземания в България. Основана е през 2002 г. като си партнира с редица водещи банки и небанкови финансови институции, телекомуникационни и ютилити компании. От 2013 г. компанията е регистрирана като финансова институция към БНБ.

ЕОС Матрикс има регистрация като администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни и притежава внедрена система за управление на информационната сигурност BS ISO/IEC 27001:2013. Като член на ACA International – USA, EОС Матрикс подбира и прилага в България най-добрите практики и технологии за управление на вземания. Компанията членува и в германо-българската индустриално-търговска камара, както и в американската търговска камара в България.

ЕОС Матрикс е част от немската ЕОС Груп – един от водещите международни доставчици на финансови услуги. С повече от 60 дъщерни компании, ЕОС предлага финансова сигурност на около 20 000 клиенти в над 28 държави чрез гъвкави решения в B2С и B2B сегментите.

Контакти: