Топ 3 на зодиакалните знаци, които пращат пияни съобщения до бившите

1
288
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Разделите с гаджето винаги са много неприятно нещо. Понякога възстановяването от този шок може да продължи дълго и мъчително. Обикновено се знае, че алкохолът не решава никакви проблеми, но за някои е временно решение.

В тези моменти, буквално и преносно опиянени, пращаме съобщения до бившите, за които още на сутринта съжаляваме.

Ето 3 зодии, от които със сигурност можете да очаквате такова нещо.

1. Овен

Когато се напият представителите на зодия Овен, те обичат да пишат на бившите, за да им напомнят колко са скапани и какво съкровище са изпуснали. Ако нямат такъв конфликт в живота си момента, са способни да се скарат с бившото си гадже, за да изложат даден аргумент, за който са се сетили. Добре е преди да се насочат към бара, да си изключват телефона.

2. Близнаци

Близнаците започват да говорят много, когато се напият и е напълно вероятно да изпратят съвсем неадекватен sms до бившо гадже. Те ще питат за всички неща, които са довели до раздялата, за да разберат къде точно е бил проблемът.

3. Дева

Представителите на зодия Дева са всъщност скритите луди на зодиака. Те могат да проявят страна, която никой до този момент не е виждал, особено под влиянието на алкохол и особено към бившите. По-добре е да запазят на Чернова мислите си и да помислят добре на сутринта дали да ги изпратят.

Източник: teenproblem.net