Betfair залози на Крикет | Играй с Бетфеър! 02.05.2018г.

1
183
Добави коментар

Betfair залози на Крикет! Днес сме се постарали да Ви представим начина, по който се залага на най-известния сред индийците спорт- крикета. Обобщено казано това е един отборен спорт с 2 отбора по 11 играчи, бухалка и топче. Изненадващо, но в сферата на крикета има доста отбори и турнири, на които да залагате. Ние от Бонус Кодове ще Ви покажем как да залагате на този спорт в Бетфеър.

Ако все още нямате регистрация в Бетфеър, възползвайте се от нашия Betfair бонус код и дайте успешен старт на вашия букмейкърски акаунт.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Как се правят залози на крикет в Betfair?

Както и в други статии сме споменавали, сайтът на Бетфеър е известен с това, че предлага на своите клиенти почти всички официално обявени спортове. След като в раздел “Спорт” отворите падащото меню “Всички спортове”, избирате Крикет. Визуализацията ще бъде подобна на тази от снимката по-горе. Със синята стрелка Ви е показано мястото, от където да изберете турнирите. По-надолу са Ви показани датата и часа на започване на двубоите.

След като направите всички тези стъпки стигаме до съществената част. По-точно какви са опциите и пазарите, на които да заложим. Както виждате по-горе коефициентите за краен победител от срещата изобщо не са малки, а и няма равенство Х. Не е нужно да разбирате от този спорт, тъй като в интернет пространството може да намерите всякаква информация и да определите кой е по-добрият отбор. Може да заложите и за най-добър Батсман, кой ще отбележи най-много рънове дали ръновете ще бъдат ПОД или НАД и още много други опции, които дават високи коефициенти.

Това бяха на-важните неща, които трябва да знаете, когато залагате на крикет в Бетфеър. Това може да не е най-популярният спорт, но може да ви донесе добри пари. Съветваме Ви да се възползвате и от нашия бонус за Бетфеър, който е тестван неколкократно и работи. Bonuskodove предлага и бонуси за: Bet365 и Efbet.