Бижутерия BRUTAL в Пловдив – Уникати от злато и скъпоценни камъни

1
625
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Заповядайте в Бижутерия BRUTAL и се уверете в неповторимостта на златните бижута с брилянти. Предлагаме изискани дизайнерски ръчно изработени бижута.

Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен УНИКАТ. Придружено е с необходимите документи и сертификати за това.

Всяко изделие на BRUTAL е единствено в света!

 

Още информация за Бижутерия BRUTAL – бижута, брилянти, скъпоценни камъни

Магазин за бутикови бижута BRUTAL се намира в Пловдив, срещу градинката на Джумаята. В бижутерския магазин се предлагат луксозни дизайнерски златни бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни само с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е бижутерска къща, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

Заповядайте в бижутерски магазин BRUTAL, за да се уверите в неповторимостта и красотата на нашите бижута – златни пръстени, гривни, висулки, медальони и аксесоари, украсени с брилянти.

Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен уникат, придружено с необходимите документи и сертификати за това. Всяко изделие на BRUTAL е единствено в света.

От Папазян Даймънд можете да закупите диаманти и скъпоценни камъни, както и да получите компетентна консултация за всичко свързано с тях. Натрупаният опит и сътрудничеството ни с много специалисти в диамантената индустрия и участници в международните диамантени борси Ви дава възможност да изберете диамант по Ваш критерий.

Нашата мисия е да предоставим най-доброто от света на диамантите и ювелирното изкуство.