Работното място като твой втори дом – ЕОС Матрикс

1
190
Добави коментар
Achkata
Achkata

През годините съм работила най-различни неща. Някои от тях ми докарваха доста добри доходи, но може би само това беше плюсът на тези работни места. Да, имаше хора, с които да си пасна и да се чувствам комфортно да работя, а и да излизам на по питие след това, но като цяло, не намирах смисъл в работата си. Имайки предвид, че прекарваме една огромна част от времето си на работното място, за мен беше важно да намеря нещо, което да ми доставя удоволствие. Да мога да приключвам работния ден удовлетворена от това, което съм свършила.

Така се стекоха нещата, че в един момент от моя живот, останах без работа. Започнах да се оглеждам за нова работа, а спестяванията ми започнаха да намаляват драстично. Тогава попаднах на обява за работа от ЕОС Матрикс за служител по събиране и управление на вземания в кол център. В първия момент щях да подмина обявата. Не мислех, че искам да работя за колекторска фирма. Все пак всички знаем по какъв начин са популярни този тип фирми у нас. Славата им никак не е положителна, но нещо в описанието на работната позиция привлече вниманието ми и ме накара да се задържа на обявата.

Пишеше, че се прилага индивидуален подход към клиентите, в зависимост от причините за забавяне на плащането, и се изготвят гъвкави погасителни планове, в зависимост от конкретния случай.  Това беше индикация, че човешкото отношение към нередовните платци е основен фактор в тази компания. И тъй като вече бях притисната от необходимостта от работа, си подадох документите. За мое щастие ме одобриха и започнах работа в компанията. И до ден днешен си благодаря, че взех решение да кандидатствам в ЕОС.

Всъщност, ЕОС Матрикс е част от международна финансова група – EOS Group и се занимава със събиране и изкупуване на вземания от 15 години. Компанията членува в големите международни колекторски асоциации и е съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България. Целта ѝ е не само да събере дължимите суми, но и да запази името и добрия имидж на организацията, която представлява.

Освен това хората, които работят в компанията са много открити и приятни, и за кратък период от време се превърнаха в мое семейство. Така ежедневието ми преминава в опити да улесня положението на хората, които са изпаднали в затруднение. Когато, благодарение на доброто обучение, което си получил, успееш да намериш приемливо решение както за хората, така и за компанията и клиентите си, денят наистина е бил пълноценен.

Google+ Comments