Първа работа в ЕОС Матрикс

1
225
Добави коментар
Rosko-T
Rosko-T

През годините на моето студентство работех почти всичко, което ми позволяваше да ходя възможно най-редовно на лекции. Разбира се работните ми места не изискваха някакво специално образование. Когато станах вече четвърти курс реших, че искам да се занимавам с нещо, което малко или много ще ми даде някакъв професионален опит. Ето така започнах да работя в ЕОС Матрикс.

В началото не знаех коя всъщност е тази компания. Преди да видя обявата за служител по събиране и управление на вземания в кол център, смятах, че е поредната колекторска фирма, която налага тормоз над хората, изпаднали в затруднено положение. Но споделяйки с приятели за обявата, на която съм попаднала и мнението, което имах за компанията, те напълно ме опровергаха, като ми казаха, че всъщност имат познати работещи там и нещата не са такива, каквито всички си мислят. Това ме накара да се поинтересувам малко повече за компанията. Колкото повече неща разбирах за нея, толкова повече ме привличаше възможността да работя там.

Защото се оказа, че  ЕОС работи в България от 15 години и е част от международна финансова група – EOS Group, със седалище в Германия и дъщерни дружества в 26 държави в Европа и Северна Америка. В България ЕОС Матрикс е лидер на пазара и работи с повече от 350 обучени специалисти. Също така компанията е съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България, като се старае да наложи етични стандарти на работа в сферата.

Самата работна позиция на служител по събиране и управление на вземания в кол център предполага прекрасна възможност за дългосрочна реализация в международна компания. Ето защо реших да си подам документите. И това беше най-правилното решение за мен, тъй като компанията предоставя възможност за заетост на пълен или половин работен ден, което беше много удобно, за да го съчетавам с лекциите си. Колективът е прекрасен, а отделно, ЕОС Матрикс предлага възможности за допълнителни обучения и повишаване на квалификацията, както и усвояването на международни практики и ноу-хау. Социалният пакет също е впечатляващ, а има и бонусна система, която е съобразена с постигнатите резултати.

А най-хубавото е, че в края на работния ден мога да си тръгна удовлетворена от това, че съм помогнала на хора в затруднено положение да намерят най-удобния за всички страни начин.

Google+ Comments