Дневникът на една елитна държанка! Ето как минава деня й – почивки за 100 000 долара и …

1
131
Добави коментар

Искате ли да се разходите по мексиканския залив, Бали и Сен Тропе? Тогава вземете пример от най-голямата муфта – Гуенет Лий.

47-годишната дама открива само заможни приятели, предоставящи именно тези специални преживявания. Като истински победител, тя се хвали, че няма нужда да плаща, след като може да си намери любовници, освен това е навъртяла повече летателни мили от Ричард Брансън. Жената дори успяла да навърти повече от 50 000 мили, като рекордът бил поставен на частен джет на един от нейните приятели.

Другарите не искали да се свързват с нея директно и затова Гуенет често летяла сама. Дамата нямала нищо против да бъде и допълнителното забавление на своите спонсори, които освен всичко, обичат да взимат и семействата си. И така, след като погледнахме няколко кадъра и искрено съжаляваме, започваме да се чудим на акъла на богатите. За почивки по 100 000 долара, на които дамата често ходи, не успяха ли да си намерят нещо по-младо? Така и така се плаща? Не ги разбираме богатите, но това е друга тема!

Какво мислите по въпроса?

loading…

Свързани