Betfair залози на Ръгби Лига! 07.05.2018г.

1
228
Добави коментар

Betfair залози на Ръгби Лига! Днес ще Ви разкажем малко повече за залозите на един не толкова популярен спорт у нас. Спортът ръгби датира от XIX век насам и е широко разпространен във Великобритания. За тези, които нямат никаква представа за този спорт, той се играе с два отбора по 15 играчи. Целта им е да прекарат топката в противниковото поле и да отбележат с крак или ръка в Н-образна врата.

За да залагате на ръгби, както и на останалите спортове предлагани от Betfair, възползвайте се от нашия Betfair бонус код за нова регистрация!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Как се правят залози на ръгби в Betfair?

Залозите на ръгби се намират в менюто “Всички Спортове” в раздел “Спорт”. Отвореният от вас прозорец трябва да съвпада с ограденото в червено по-горе. Със синята стрелка са посочени състезанията и турнирите, на които може да заложите. Останалото са опциите за залагане и пазарите, които предлага Бетфеър.

Противно на вашите съмнения, пазарите за залагане на ръгби са разнообразни. Да започнем с най-разпространения: краен победител от среща (1, Х, 2). При победител с хендикап трябва да изберете краен победител с предварително определена точкова преднина. Третата широко разпространена опция е ПОД или НАД определен брой общи точки. Добри коефициенти носи залагане с дузина преднина за определен отбор, т.е. ако избраният от вас отбор поведе с 12 или повече точки вашият залог се счита за успешен, ако предварително сте избрали тази опция. Може да заложите за краен резултат на полувреме или точна преднина на победителя. Дали ще има или няма добавено време също е вид опция за залагане. Нещо което наподобява на точен резултат във футбола е да познаете точния брой точки, които ще отбележи даден отбор.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете, когато залагате на ръгби мачове. Съветваме Ви да се възползвате от нашия начален бонус код, за да разширите възможностите на вашите залагания. Бонус Кодове предлага също: Bet365 бонус код и Efbet бонус код.