Машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3115

2
478
Добави коментар

Машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3115

Бързо и лесно домашно консервиране с машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3115. Вакуумирането на различните видове храни става за секунди,  чрез опаковане в херметически затворени пликове.  Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо. Всмукателна сила e –  0.6 бара и с  бързина на изсмукване 9 л / мин. Laica VT3115 вакуумира и запечатва бързо и лесно,  чрез натискане на един бутон.  Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика.  Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С машина за вакуумиране Laica VT31150 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове.  Laica VT3115 е предназначена за постигане на добри резултати в домашни условия.  Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 5 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини.  Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера.   В комплекта на машината за вакуумиране Laica VT3115 са включени 1бр ролка с размер 20 × 200 cm, 5 плика за вакуумиране размер 20 × 30 cm за вакуумиране на хранителни продукти.

Характеристики на машина за акуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3117

Вакуум машина – напълно автоматична вакуум машинаВакуум около 90% при -0.6 bar.бързина на изсмукване 9л / минВключва: 1бр ролка с размер 20 × 200 cm, 5 плика за вакуумиране размер 20 × 30 cmДо 5 пъти по-дълъг период на съхранениекомпактен дизайнШирина на пликовете/ролките макс. 30 смМощност 110 W 230 V, 50Hz.Материал на корпуса: неръждаема стоманаРазмери 39.5 x 8 x 5.5 cmТегло 0.8кг.Вакуум помпа: единичнаГаранция 2години.

Уважаеми клиенти, този модел машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3115 е перфектен избор за вакуумиране на храни,  зеленчуци, билки и мариновани меса.  Използва се и при вакуумиране на риби, домашни видове меса като суджуци, филета и други. Перфектен избор в съотношение цена и качество. С помоща на уред за вакуумиране на храна се извежда въздуха от пакета с продукти, за да се съхрани свежестта им за дълъг период от време.  Уредът за вакуумиране ви позволява обработване и запазване на храни в големи количества, които можете да запечатате и замразите. Запечатването с вакуум на храните намалява количеството кислород в пакета, като по този начин се предотвратява развитието на бактерии, които причиняват развалянето на продукти, като месо, зеленчуци или течности. В допълнение, вакуумирайки различните видове храни, вие  ги запазвате от дехидратиране и от изгаряния чрез замразяване, и спестява място за съхранение в хладилници и фризери, тъй-като вакуумираните пакети заемат значително по-малко място. 

FashionStoreBG  – е официален дистрибутор/представител на марка Laica. За поръчка на модели, които не са включени в каталога на интернет магазина, може да се свържете с нас на e-mail: [email protected], за  да Ви предложим вариант за доставка и цена.

LAICA, Home Wellness. LAICA  предлага функционални продукти, които поддържат комфорта и уюта в ежедневието ви, у дома с любимите хората.

Компаниятае създадена през 1974 г. във Виченца от семейство Moretto. LAICA е италианска фирма специализирана в производството на малки домакински уреди за лично здраве и релакс, както и на оборудване за пречистване на вода. Успехът на компанията се основава на нейната отдаденост към високото качество, безопасността и дизайна на продукта, с цел подобряване на здравето на потребителите.

История: LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход.  Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.