ARTEL Котли и камини с италиански дизайн Избрана

2
306
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

ARTEL

Котли и камини с италиански дизайн

 

Фирмата ARTEL е основана 1981 година в Италия, като началото на 2000 година става важна част от Италианската индустрия. Отоплението, котли и камини, пелетните камини, интегрираните системи и възобновяемата енергия стават основа за днешните и бъдещи предизвикателства пред ARTEL, като не спират да ги следват и до днес. ARTEL произвежда пълна гама изключително високо ефективни пелетни съоръжения: камини за отопление, сухи пелетни камини, камини с водна риза, камини за вграждане и котли.

 

 

 

Разнообразието в производствените линии, различният дизайн на продуктите и наличието им в различни топлинни мощности са характерни за марката. С помощта на TUV Италия ARTEL могат да задоволят нуждите на клиентите напълно чрез повишаване на конкурентната сила на техните продукти на пазара. TUV е неутрална сертифицираща организация, тестваща и пробваща телата на продуктите, която помага на ARTEL да подобрява и адаптира непрестанно своите продукти.

 

 

Продуктите на ARTEL говорят италиански: дизайнът и доставката на суровините са плод на традициите, фантазията и изобретателността от край до край са италиански!

Разгледайте всички продукти на ARTEL ITALY при нас тук…

Последно променена вСряда, 09 Май 2018 19:46