Почивка в Приморско – Хотел Мираж – Приморско

1
132
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Мираж*** град Приморско отвори врати през 2006 година. Разположен е до пясъчните дюни на северната плажна ивица в курортното селище. Хотела разполага с капацитет от 89 легла, които се състоят в 18 двойни стаи, 6 апартамента и 2 студия. Предлага уютна обстановка, комфорт и тиха спокойна атмосфера на всеки гост.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 38лв. – 50% = 19 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка
Една закуска
Басейн  
Малък детски басейн
Детски кът
Wi – Fi интернет
Курортна такса

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 50лв. – 50% = 25 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка
Една закуска
Една вечеря
Басейн  
Малък детски басейн
Детски кът
Wi – Fi интернет
Курортна такса

 

За Ваше удобство в хотела има на разположение – бистро с лятна градина, собствен басейн за възрастни и по – малък детски басейн, детски кът за малките ни гости.
Всички стаи и апартаменти са оборудвани с: климатик, телевизор и кабелна телевизия мини бар, интернет достъп, самостоятелен санитарен възел, баня с душ и тераса. Терасите имат масичка и столове, а повечето от тях разкриват прекрасен морски изглед.

Южният черноморски град е разположен на живописно място в полите на Странджа планина и край брега на Черно море, тук има много примамливи места за развлечение и забавление.
В близост до Приморско се намират исторически паметници на културата и много природно защитени резервати. Климатът е благоприятен, което прави мястото още по – желано от много туристи.