Лятна почивка в Приморско – Хотел Левел

1
140
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Левел гр. Приморско се намира на 200 метра, в непосредствена близост до северния плаж на града, в местността известна като „Перла“.
Незабравимото Ви лято в хотел Левел в Приморско ще бъде съчетано както с невероятната крайбрежна ивица, плажа, синьото море и парещото слънце, така с обслужването и перфектните условия в хотела.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 38лв. – 50% = 19лв.
Вип ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка
Една закуска
Ползване на басейн и шезлонг (при наличност)
Детски кът
Фитнес
Wi-Fi интернет
Курортна такса

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 50лв. – 50% = 25лв.
Вип ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка
Една закуска
Една вечеря
Ползване на басейн и шезлонг (при наличност)
Детски кът
Фитнес
Wi-Fi интернет
Курортна такса

Всички от стаите и апартаментите на хотел Левел са оборудвани с климатик, хладилник, TV, телефон, санитарен възел с душ кабина, сешоар, собствен балкон и притежават всякакви удобства за Вашата незабравима почивка на море в Приморско. В хотел Левел Приморско можете да се забавлявате така както никъде другаде, докато децата Ви лудуват в детския кът, или басейна на хотела. Хотела разполага с билярдна зала, тенис маса, фитнес зала и велосипеди под наем.
Лоби бара в хотел ‘Левел“ е на разположение на всички туристи,тук те могат да прекарват свободното си време. Гостите на хотела, могат по всяко време да се наслаждават на разнообразното меню от напитки в уютна обстановка.