Восъчната Meghan Markle заживя с годеника си под покрива на Madame Tussauds

1
170
Добави коментар
svetla58
svetla58

Най-накрая восъчната Meghan Markle зае мястото до годеника си, както бяха обещали още през март от замъка на двойниците Madame Tussauds. Бъдещата херцогиня получи своята първа восъчна фигура точно 10 дни преди кралскатa й приказка да стигне “…and they lived happily ever after”. В чест на предстоящата сватба, лондонският музей на восъка представи статуята на актрисата, редом до тази на принц Хари, разбира се.

Фигурата носи същата маслено зелена рокля, която Меган носеше в деня, в който оповестиха официално годежа си пред медиите и по време на интервюто с принц Хари. Тоалетът е на миланския лейбъл P.A.R.O.S.H. и е в съчетание с елегантни, лачени обувки в блед цвят.

Перлата в короната в случая е диамант, по-скоро – три, и по-скоро – тяхното копие, което реалистично блести на годежния пръст на бъдещата принцеса.
Фигурата на принц Хари също е с елемент на „нещо ново” в образа си, тъй като е претърпяла промяна, защото неговото восъчно копие се изправи гордо в музея в деня на 30-тия му рожден ден през 2014.

Оттогава досега промените са налице и, за да бъде актуална визията на двойката, трябваше да добавят на рижавия принц небрежната брада, която стана емблематична за образа на бунтарския член на кралската фамилия.

От музея съобщиха, че двете восъчни статуи ще бъдат изложени в лондонския Madame Tussauds в нощта преди величествената сватба, а хората ще могат да ги видят на живо веднага след нея.
Кейт Мидълтън получи своята двойничка цяла година след сватбата си с принца.

Гледката на така перфектните двойки поражда вълнуващо и, в същото време, умилително чувство у всеки почитател на кралското семейство.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Kate Middleton, Madame Tussauds, Meghan Markle, P.A.R.O.S.H., диамант, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, музей на восъка, принц Хари