12 причини защо Рибите са най-прекрасните хора на Земята!

1
99
Добави коментар

Ако достатъчно дълго сте общували с Риби, навярно ще е съгласите, че са трудни за разбиране. Мнозина си признават, че често нямат ни най-малка представа както се случва в главата на тези хора и се чувстват неразбрани или неправилно изтълкувани. Ето 12 причини защо хората от зодия Риби са едни от най-интересните:

Те са 12-та зодия

Рибите са последният знак в зодиака и това значи, че хората, родени под този знак, притежават характеристиките на предишните 11 знака.

Точно затова трябва да се положат усилия, за да се разшифроват чувствата на Рибите.Рибите са нерешителни, дори в дреболиите. Това са приятели, които казват “Да”, но после се отказват от думите си.

Сблъсъкът на различни черти на характера водят до това, че Рибите първо мислят, а после чувстват. Да, Рибите могат да бъдат много импулсивни, но те първо мислят преди да действат. Това значи, че винаги са готови да пробват нещо ново, дори да е само за веднъж.
Винаги са в търсене на нови впечатления

Както вече споменахме, Рибите имат потребност да опитат новото и винаги са щастливи, ако намерят кой да им прави компания. Те са готови да поддържат отношения с активни, открити и решителни хора.
Те са състрадателни и щедри

Състраданието на Рибите понякога стига до крайности. Но това е наистина хубава черта и те го правят напълно искрено.

Ако ви е нужно милосърдие, обърнете се към приятел от зодия Риби.
Рибите трудно отличават реалността от илюзията

Рибите са невероятни мечтатели. Тази зодия е управлявана от Юпитер и Нептун, а последният сам по себе си е илюзия.

Рибите често се мятат от една цел към друга и целите често изглеждат невъзможни, но Рибите вярват в тях.
Управлявани са от емпатията

Рибите много дълбоко усещат емоциите на другите. Това е забележително качество, но то често внася объркване в емоционалното им състояние, защото игнорират собствените си чувства.

Ако ви трябва рамо, на което да си поплачете или искрен съвет, Рибите самоотвержено ще помогнат.
Способни са да мислят ясно само насаме

Когато човек прекара няколко часа, затворен в стаята си, това обикновено значи, че не е както трябва, нали?
Но не и за Рибите. Ако Рибите са принудени по цял ден да общуват с хората, то до определена степен го правят на автопилот.

На тях им е нужно време, за да бъдат сами. Това им помага да си съберат мислите и да се чувстват продуктивни.

По природа са интроверти

Това преди всичко значи, че през цялото време те се опитват да се обградят с нови хора, но не забелязват кога тези хора се превръщат от нови хора в истински приятели.

Освен това, на Рибите им е трудно да бъдат истински с хора, които не са им близки.

Рибите приемат буквално всичко

При някои Риби това предизвиква куп проблеми, защото те винаги виждат най-хубавото в хората. Вероятно този, който е решил, че човек е “невинен до доказване на противното”, е бил Риби.

Ако Рибите си организират купон, ще се формира много интересно общество, защото там ще има хора от всички социални групи.

Те са хипер чувствителни

Наистина много. Думите могат дълбоко да ранят Рибите и може би затова вашият приятел Риби напоследък не е много разговорлив.

Внимавайте в изразите и бъдете честни в чувствата си, защото Рибите отлично усещат емоциите на другите. Ако сте под стрес, вашият приятел Риби също ще го почувства.
Имат съвършен, почти космически ум

Това са високо духовни личности, следователно на повечето смъртни им е трудно да ги разберат. Затова Рибите са сред най-сложните зодии, притежаващи съвършен ум, и са способни да свържат човека и космоса.
Винаги са готови да помогнат

Рибите са способни да пожертват себе си заради другите и духовността им излиза извън рамките на религията. Родените под този знак по принцип са предразположени към безкористна помощ. И затова често се възползват от великодушието им.
Те са непоправими романтици

Дълбоко в душата си те са верни, нежни и щедри. Рибите са подвластни на много дълбоки емоции. Те са страстни любовници, имат нужда да почувстват истинска връзка с партньора си.

За този знак не са характерни краткосрочните отношения и интриги. Рибите са верни и любящи партньори.. Те обичат да даряват с любов и партньорът им винаги да се чувства важен и специален.

loading…

Свързани