7-те най-добри етерични масла за вашата романтична вечер

3
198
Добави коментар
famozni
famozni

Желаете уникалната романтична вечер с вашия партньор? Ароматите са важна съставка за една приятна романтична вечер. Ако сте фенове на ароматните свещи, време е да минете на следващото ниво – дифузер с етерични масла. Любовта цъфти най-добре в топла и спокойна обстановка и ако търсите няколко лесни начина да предизвикате романтика, тук са най-добрите етерични масла за това.

Имайте страхотна романтична вечер с тези 7 етерични масла за любов:

1. Смес „Афродизиак“

Това е вашата първа комбинация за създаване на привлекателна атмосфера за вашата романтична атмосфера. Тази смес включва всички класики: френски лавандула, жасмин, пачули, сандалово дърво, портокал и иланг иланг. Изключително сладка комбинация етерични масла, направена само за любителите.

2. Роза

Няма нищо, което да казва „Обичам те“ като рози. Това е може би най-популярното етерично масло, използвано в продължение на хиляди години в разнообразни култури и дори Клеопатра от Египет го използва в преследването на страст. Неговият прекрасен аромат на флора е лесно разпознат и придава успокояващ, облекчаващ ефект като афродизиак.

3. Жасмин

Деликатният аромат на сладък и съблазнителен жасмин е изискан за любителите. Доказана за увеличаване на умствената бдителност и възбуда, освежаващият мирис е обичан както от мъжете, така и от жените. Изгражда увереност, подобрява настроението и повишава либидото!

4. Иланг иланг

Светлият флорален аромат на Иланг иланг е добре познат, а самото име всъщност означава „цвете на цветя“. Обикновено използван като основа за смеси и парфюми както от мъже, така и от жени, ароматът й не е непреодолим. Това етерично масло има уникална способност да повлияе на хормоните, необходими за изграждането на силен сексуален апетит. Също така ценена заради успокояващите си и релаксиращи свойства.

5. Нероли

Това етерично масло е традиционно използвано по време на сватбените церемонии. С миризма като портокалов цвят, той е любим аромат през пролетния сезон. Често срещани в булчински букети, цветята на Нероли са в състояние да успокоят нервното напрежение и да стимулират романтичните чувства – идеални за сватбена вечер или празник на Свети Валентин.

6. Сандалово дърво

Най-известен със способността си да създава спокойна и романтична среда, този често използван аромат е често срещан в парфюмите и одеколоните. Като основна бележка сандовото дърво е в състояние да стимулира романтичното желание и затова е любимо афродизиаково масло.

7. Градински чай

Възможно е да повлияе на хормоналния баланс, етерично масло от градински чай е особено полезно за онези жени, които са подложени на промени в живота. Неговият антидепресантен ефект засилва ниското либидо, което се дължи на хормоналните промени.

Как етеричните масла помагат за вашата романтична вечер?

Етеричните масла работят за увеличаване на сексуалното желание чрез задействане на специфична област на мозъка, наречена лимбична система. Тази област играе важна роля в сексуалната възбуда и също така се произвеждат мозъчни химикали и невротрансмитери, които регулират всичко от настроението ви до емоциите ви и дори либидото ви! Лимбичната система е уникално стимулирана от усещането за миризма. Използвайте някое от тези етерични масла самостоятелно или ги комбинирайте, за да направите свой собствен персонализиран романтичен бленд за вашата вечер.

Съвет за вашата романтична вечер

Най-важното нещо, което трябва да имате предвид при създаването на вашите собствени смеси за романтична вечер е да изберете аромати, които най-много се харесват на вашия партньор. Не искате да използвате екзотичен аромат, ако вашият партньор предпочита по-мек афродизиак. Използвайте всичко, което се вписва във фантазията на любимия ви.

Забележка за качеството

Какво означава терапевтичен клас? Когато става въпрос за етерични масла, това разделя хидрозолите (цветни води) от истински медицински етерични масла. Много компании доставят ароматизирани води или масла, натоварени с изкуствени пълнители, химикали или други добавки, които просто разреждат летливите растителни съединения в етерични масла, които ги правят ефикасни за употреба като лекарства.

Вашето най-добро здраве и щастие е наш основен приоритет и затова ние предлагаме само 100% чисти етерични масла с най-висока концентрация и качество. Всички етерични масла от Eterim са тествани, проверени и сертифицирани, така че да знаете, че независимо кое масло купувате, че всяка бутилка е най-качественият продукт на пазара.