Светлана Василева се омъжва с рокля за 60 бона :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
185
Добави коментар

58 000 лева струва булчинската рокля на Светлана Василева за сватбата й с Християн Гущеров, пише „България Днес“. Моделката лично си е харесала изящното дизайнерско творение, чиято изработка в момента се довършва. Шивачки вземат последни мерки на Василева и се уточнява всеки детайл по булчинската рокля.

Бившата участничка в „Биг Брадър“ и бизнесменът ще се оженят на 12 юли тази година, когато е и рожденият ден на Гущеров. Подготовката за бляскавото събитие вече е започнала, като Светлана призна, че иска церемония, за каквато винаги е мечтала. С бляскавата булчинска рокля вероятно ще се чувства като героиня от приказките.

На сватбата няма да има много гости – между 80 и 100 души. Василева и Гущеров са преценили, че няма смисъл да канят много народ, и на тържественото събитие ще присъстват най-близките им хора и приятели. Двамата са на мнение, че не бива да парадират, и затова предпочитат да заложат на скромно събитие, което да запомнят като най-щастливия ден в живота си.