Седмична подредба – 14.05.2018 – 20.05.2018

1
446
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 14.05.2018 – 20.05.2018

Мили приятели, новата седмица за мен ще е много любопитна. Със своето новолуние в Телец и в съвпад със Седна, ще имаме за какво да мислим по въпросите с освобождаването от всичко, към което мазохистично сме се вкопчили. Очаквайте публикация с повече подробности за предстоящата лунация.

За новата седмица избрах съветите на две таро колоди и една оракулска. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба.

 

Вариант 1

Моята колода с карти е особено приказлива и дръзка. Много трансформиращо послание.

Изтеглените карти са:

Смъртта(Раздялата понякога е най-краткият път до най-важната среща в живота ти – тази с теб самия.) Асо жезли(Кажи „Да“ на приключението!) Рицар мечове(Този свят винаги ще има нужда от отцепници, дисиденти, авантюристи, аутсайдери и бунтовници, които задават въпроси, огъват правилата и поемат рискове.)

Седмица на приключване и ново начало. Но само за смелите и готовите да се научат да пускат старото.

В началото на седмицата може да ни се налага да правим промени и да завършваме стари проекти. сега е подходящ период да помислим за всичко онова, към което здраво сме се вкопчили и забавя наш ход и прогрес. Новото начало изисква първо да се освободим от старото. Бих посъветвала да се стремим да довършваме започнатото, за да освобождаваме енергия за новости. Смъртта е симпатична карта, ако сме готови да пуснем всичко изтормозено, миналото. Ще ни е необходимо пространство за нови чудеса.

В средата на седмицата ще имаме хъс и енергия да творим себе си и живота си, ще сме вдъхновени, разпалени. Дори да сме имали по-тежки предходни дни, да сме имали нужда от почивка, в средата на седмицата ще се появи желание за ново начало. Асо жезли е подкана да живеем със страст, огън. Да поемем към новостите, които ще ни направят живи.

В край на седмицата ще сме една идея по-припряни в своето желание да защитим визията за нашите проекти. Трудните моменти ще генерират в нас полезен гняв, с който ще имаме надмощие над всичко, което се съпротивлява. Бъдете справедливи и изяснете всяка ситуация, която е неясна. Нека не губим идеите си, да ги защитаваме.

Последната карта е Кралица жезли(Никога не се забърквай с жена, която знае, че носи магията в себе си!). Ще сме съсредоточени върху своите интереси през новата седмица. И трудно някой ще ни спре по пътя на осъществяване на тези интереси. Много огън, желание и нужда от промяна излъчва подредбата.

 

Вариант 2

Доброто таро е доста по-спокойно в посланията си.

Изтеглените карти са:

Паж на въздуха Двойка на въздуха Императрицата

С този любопитен и припрян паж като първа карта, ще проявяваме интерес към нови идеи в началото на седмицата. Ще обръщаме поглед към онова, което още не е доказано, нови хоризонти пред нас. И възможност за повече общуване. Навярно много искрено и без мисъл за последиците от изказаните думи. Ще е по-удачно, ако се стремим към опознаване на ситуацията, в която се намираме. Дори да има известни затруднения, изпитания, дилеми, това е начин да разрешим проблемите – анализирайки ги, използвайки интелект.

В средата на седмицата е много вероятно да се чувстваме на кръстопът. Сякаш е дошло време за решения, а ние не знаем всички подробности, не всичко ни е известно. Този заряд на Паж мечове може малко да утихне. Дори се налага да забавим своя ход и в тишината да намерим решение на проблемите, които са по пътя ни. Нека нерешителността не е наша спирачка. За повече успех е добре да се допитаме и до своята интуиция. Навярно в предходните дни може да сме прекалили с откровенията и в средата на седмицата по-ясно ще поставяме бариери между себе си и другите.

В край на седмицата е добре да осъзнаем, че пред нас има много възможности за успех и плодородни резултати. Че сме способни да сътворим своите идеи, но без да изключваме помощ и коопериране с другите. Седмицата ще е трудна, ако поставяме бариери пред себе си и не изразяваме своя творчески потенциал. Императрицата е много плодородна карта. Ако сме готови на компромиси, потърсим вариант, в който всички се чувстват добре, в това число и ние. Под влияние на Венера, няма как да стигнем до ресурсите, ако не потърсим партньорство. Чудесно време да намерим решение и връзка с другите сред природата.

Последната карта е Шестица на земята. За да получиш, трябва да дадеш. Дори в някои мигове да даваме повече, Вселената ще ни изпрати дар.

 

Вариант 3

Посланията на Руми оракул са винаги много специфични и интересни.

Изтеглените карти са:

Sacred soul sister Arise The angel Razbar

Тази подредба е малко „женска“, почти възхваляваща женското начало. С идея да обърнем внимание на женската енергия в себе си.

В началото на седмицата може да се чувстваме повече сами от всеки друг път. Ние се раждаме, умираме сами. Често в своя път и изпитания имаме усещането, че самотата ни е обгърнала. Но това е временно усещане и трудност. Докато осъзнаем, че по пътя си, през всяко изпитание, от раждането до смъртта, ние сме в компанията на своята „сестра“ на душата. Ние се срещаме с нея с помощ на сънищата и знаците, които се появяват от нищото. Тази свещена за нас сестра, този дух ни напътства, представяйки ни истината, която често може да отричаме. Дошло е време да се изправим пред истината, приятели. Каквато е – сурова, отключваща, мъдра. Бих посъветвала да обръщаме повече внимание на знаците, които получаваме в началото на седмицата. Често носим знанието дълбоко в себе си, допитвайте се до интуицията за своите начинания в първите дни от новата седмица.

В средата на седмицата най-голямото предизвикателство ще е да се изправим… срещу себе си и чувството, че сме победени, изоставени. Но ще е по-удачно да позволим на себе си да изгреем като Слънцето. Да поемем в нова посока, да позволим на Надеждата да ни окрили. Време е да се пробудим и да проявим смелост да направим крачки, които са нови за нас. Нека непознатото не ни създава напрежение. Няма грешен път, когато следваме онова, което разпалва сърцето ни.

В последните дни от седмицата трябва да помислим за по-големите цели, които имаме. За своето израстване. Преминавайки през дългото пътешествие на себеоткриването, да си дадем малко време в покой и тишина. За да осъзнаем каква е нашата мисия. Интересна карта е Ангел Разбар, на някои места Ремзебар. Този ангел е свързан с възкресението. И свещеното женско начало. Бъдете окрилени, приятели. По пътя ни към големите цели, към духовната ни еволюция, винаги имаме подкрепата на Вселената, ангели, Бог, божествени създания – кой както го усеща. Бъдете фертилни за себе си, сътворете се отново. Една седмица, в която ще е важно да осъзнаем собствената сила, да открием себе си отново.

Последната карта One, ни напомня да съберем себе си и всички сфери от живота ни, в които има конфликт. Да се обединим около своята личност. Една седмица, в която „Аз“ ще е с една идея по-важно от „Ние“. Здравословните отношения с другите са такива, ако първо изцелим себе си и заявим себе си.

 

Пожелавам успех, приятели. Не се страхувайте от промените и предизвикателствата.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език вълшебните послания на Вселената – карти таро, планетки и звезди.

Свързани