По-големият брат на Владимир Карамазов ще прави торта за сватбата на принц Хари

1
137
Добави коментар
slavchev
slavchev

По-големият брат на Владимир Карамазов – Иван Александров, бе избран да направи втората по важност торта за дългоочакваната сватба на принц Хари и Меган Маркъл, която ще се състои тази събота. Майсторът на сладките изкушения работи от години в Лондон, а неговият шедьовър ще бъде предназначен за журналистите на кралската венчавка.
Тортата ще бъде пететажна и ще бъде украсена с множество орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон.

Принц Хари и актрисата от „Костюмари“ ще се разходят до олтара пред 600 гости в Уиндзор, а основният десерт за събитието, очаквано, ще бъде дело на кралският сладкар, пише „Монитор“.

За успеха на Александров се похвали и звездният му брат.

Това е поредният връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, но доста трудна професия. Пожелаваме му да покори още много върхове в сладкарското изкуство, а защо и да не измести настоящия кралски сладкар намигна Карамазов в официалния си сайт.

Зад граница Иван започва да работи преди години и твори сладки изкушения под марката Boutique cookie’s cakes. Също като брат си обича пътешествията и е педантичен до най-малкия детайл в работата си. Александров е и причината Владо да завърши Техникума за обществено хранене в Банкя през 90-те. „Исках да съм с моята компания в специалност „сервитьор-готвач”, но учителката ми по физика, г-жа Влахова, реши да ме отдели. Сложи ме сладкар и ми каза: „Един ден ще ми благодариш”. Е, май дойде този ден”, връща лентата назад Иван.

Първото по-внушително нещо, което направил в сладкарството, било за дипломирането му – сватбена торта със сметана и захарни рози. „По това време всички торти бяха с маслени кремове, защото сметаната беше скъпа. Стана голям хит”, спомня си с усмивка Александров.

 
Източник: БЛИЦ

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи