Зодиите, сред които ще откриете перфектната половинка

1
131
Добави коментар
slavchev
slavchev

След като преценихме качествата и недостатъците на всички зодии, с цел да предложим най-стабилния, романтичен и страстен мъж, се ограничихме до 4 варианта. Имай предвид, че можеш да намериш и някой, който не отговаря на подреждането тук, но те уверяваме, че повечето са точно такива, каквито ще ти ги опишем.

1. Телец 
Макар и доста упорит, Телецът е отличен партньор и това е благодарение на неговите отговорност и искреност. Забавната призма, през която вижда нещата, внася голяма свежест във връзките му и успява да избута встрани проблемите на ежедневието. Така, в зависимост от ситуацията, успява да се превърне от истински приятел в сексуален звяр. Способността му да се концентрира му позволява да работи върху всяка ваша обща цел и да вложи цялата си енергия в нея. Един от аспектите, който го превръща в Избрания, е бруталната му искреност, която го следва навсякъде. Просто трябва да се опиташ да бъдеш над спорадичните му конфронтации и да си готова на компромиси. Като изключим това, за всичко останало той е съвършената половинка.

2. Рак
Грижовната природа на Рака обикновено го поставя в първите места в списъците с перфектни любовници. Той е търпелив, верен и винаги готов да направи всичко, за да накара любимите си хора да се чувстват щастливи. Въпреки че често е изпълнен с песимизъм, Ракът е склонен да се бори за това, което смята за важно, като половинката му е приоритет. Никога не подценявай способността му да жертва, това е може би една от най-хубавите му черти. Трябва да знаеш как да се справяш с несигурността му или способността му да манипулира, но това не е нещо лошо, защото иначе е мил и убедителен мъж, който винаги успява да те накара да се усмихнеш. Ако искаш емоция, енергия и сериозна връзка в едно, то това е твоят мъж!

3. Дева
Зад аналитичното и очевидно недостъпно сърце на Девата се крие мъж с много положителни ценности, включително и в любовта. Представителите на тази зодия са много критични към себе си и винаги се стремят да усъвършенстват нещата. Обичат да изненадват половинките си, защото по този начин изразяват най-силно любовта си. Основният и единствен проблем, с който може да се сблъскаш, когато излизаш с мъж Дева, е страхът от споделяне и разкриване, така че често ще е склонен да изглежда като интроверт. Той мисли изключително трезво и никога няма да вложи време и емоции във връзка, за която смята, че няма бъдеще. Разбира се, бъди сигурна, че ако успееш да спечелиш такъв мъж ще си заслужава.

4. Везни 
Везните винаги са прилагали баланса като метод за решаване на всяка ситуация в любовта. Те са много организирани и любвеобвилни. Много вероятно е да се жертват в името на любовта, което често ги наранява. Но ако можеш да им покажеш любовта, която заслужават, със сигурност ще ти се отдадат напълно. Вярността им ги прави отличен избор за дългосрочна връзка, а това, че са  изключително добри и мили, е черешката в характера им. Също така са много кооперативни и ще се стараят да бъдат перфектните партньори и ще превърнат живота ти в приказка.

Източник: БЛИЦ

loading…

Свързани