Бомба! Вижте как изглеждаше Наталия Симеонова като млада (СНИМКИ)

2
415
Добави коментар

Цели 7 години Наталия Симеонова преживява „счупената” си любов с бащата на дъщеря си и своя сродна душа Денис Ризов, разбра вип.бг!

Страданието първо я стопило и отнело апетита й не само към храната, а и към живота. После водещата на „Предай нататък” взела да пълнее. Към днешна дата уж е започнала да възвръща вътрешния си баланс и дори е отслабнала драстично. Свалила е цели 8 килограма, което определено повлияло положително на самочувствието и настроението й, пише „Уикенд“.

И все пак не секват коментарите за афинитета й към черните дрехи, „угасналата” й усмивка и колебливото й отслабване, а после повторно напълняване. Съвсем различна е била Наталия в младостта си, а и в периода, в който се радваше на професионални успехи и на любов и щастие в личния си живот. Това личи от стари снимки на вече 45-годишната водеща. На тях Наталия буквално блести – сияйна усмивка, свежа кожа и блясък в очите. Затрива ги крахът на брака й.

„Бях се превърнала във вейка. Вкъщи ходех по халат, не ядях, пушех много, спрях да говоря с детето, на работа ходех като робот…”, споделя Наталия за първите дни от началото на края на любовта й с Денис.

Привидно нямало драма. Това казваха и двамата. Но неотдавна водещата на „Предай нататък” призна, че е имало и такъв момент. Денис Ризов й казал, че е влюбен в друга жена и трябва да реши дали това е просто влечение и дали си заслужава да разбие семейството си. Това продължило цяла година. Наталия знаела за връзката му с другата жена, но търпяла и чакала решението на Денис.
А той все й казвал: „Болен съм. Дай ми време да се излекувам!”. Наталия го направила, но накрая не издържала. „Това бе най-трудният период. Звъннах на приятелката на Денис от неговия телефон. По много грозен начин – пред детето, което той не можа да ми прости, защото Вики стоеше и слушаше разговора и после попита какво значи „любовница”. Защото аз казах: „Здравейте, еди-коя си! Обажда се съпругата на вашия любовник! Бих искала да се видим тримата и да решим кой от нас е излишен в тази схема, защото аз не мога да издържа”. Тогава тя си решаваше проблемите при някаква гадателка в „Люлин 2” и не беше заинтригувана от нашата среща”, призна Наталия и шашна феновете си.
Впоследствие Денис се изнесъл от дома им, малко по-късно се разделил с въпросната „любовница”, но с Наталия така и не възстановяват връзката си. Запазват обаче приятелството си. И днес са си опора – и в личния, и в професионалния живот. Ако единият има проблем, първо търси бившия си за съвет.

Както например, когато спрели предаването на Наталия „Море от любов”. Тогава тя отново била на прага на депресията, но Денис й помогнал да се съвземе и да предприеме нещо. Така дошла идеята за предаването „Предай нататък”, на което Ризов е продуцент, и днес то е едно от най-рейтинговите в ефира на Би Ти Ви.

„Аз съм простила, но той още не ми е поискал прошка. Веднъж го сънувах, че ми предлага брак. Каза ми: „Искам да започнем от начало. Моля те да ми простиш!”. На сън чух това, което съм искала да чуя наяве”, сподели преди време Наталия.

Тя е признавала също, че откакто се е разделила с Денис е превърнала дома им в музей на неговото отсъствие. Водещата не крие, че иска, но не може окончателно да сложи край на тази любов. Дори официално да се разведат, Наталия пак не вярва, че това ще е някаква промяна. И причината е нейната убеденост, че любовта им с Денис е кармична.

Отскоро се говори, че вместо официален развод, Денис и Наталия ще предприемат рестарт на връзката си. Надеждата се появи с новината за раздялата на Денис с гримьорката Александра. С нея той се запозна по времето, в което имаше предаване по БНТ, а връзката им продължи цели две години. Денис даже й подари годежен пръстен, но преди около месец си го взе, пише HotArena.net

loading…