Sin Car – Българският автомобил

2
185
Добави коментар
roadhelp.bg
roadhelp.bg

Sin Car – Българският автомобил

Да, това е автомобил направен от българин. За съжаление разбира се не точно в България, тъй като компанията е основана реално във Великобритания през 2012-та от българина Росен Даскалов и негов приятел с който се разделят след това и остава само нашенеца. Sin Cars Limited e със централно седалище Великобритания. Росен Даскалов е състезател и инжинер. Компанията по-късно премества централата си в Германия и в Русе.

Първия им автомобил е Sin R1 със V8 двигател, 6,2 литров 444 к.с. брутален мотор. Същият е участвал в състезания GT4 European. Следващите модели на Sin Cars  също участват.

От доста време насам, след полу-напеснките коли си имаме реално автомобил изцяло проектиран от българин и произвеждан от българин, въпреки регистрираната в чужда страна фирма….. пак се води наше….

Последвалите уникални модели на марката са:

Sin R1 550 – с обемен и по-мощен двигател снабден със цели 550 к.с.

Sin R1 GT4 – един от моделите взимащи също участие на състезанията GT4.

Sin R1 VTX – снабдена със 700 к.с.

Sin R1 650

Sin R1 550 – първия хибриден двигател, но не се лъжете.. този уникат е снабден със 800 к.с.

Sin S1 – първия електромобил със сменяеми части в СВЕТА, можете да промените визията на автомобила много лесно. Освен това е със 12 к.с., но не си мислете че това е малко, за супер олекотен автомобил със електрическо задвижване. Модела има версии и със бензинови двигатели: 3,5 л. 365 к.с.; 2,3 л. 310 к.с. Това е най-новия модел. Повече информация ще видите ==> ТУК <==

Sin Car – Българският автомобил – Пътна Помощ 24/7 RoadHelp.bg

ПЪТНА ПОМОЩ БЛОГ

Възползвайте се и вие от нашите услуги, Освен VIP киленти и много други се довериха на нас. Някои от институциите и фирми в България, които ни се довериха: Метро, НСО, МВР, Много Rent A Car фирми, АПИ и много други.

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – Towing car services Bulgaria, за София и страната 24/7, най-ниски цени в бранша! Над 10 години опит. Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Лицензирана фирма, издаваме фактури.

Тел.: +359 878 424 097
УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg
ИМЕЙЛ: [email protected]

пътна помощ софия, пътна помощ