Френски цигански суинг с Para Hot Jazz – Студио 5, 27.05

2
433
Добави коментар
musicien
musicien

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz – Студио 5, 27.05

май 27 @ 6:30 pm – 9:30 pm

В последната неделя на май каним всички франкофони на среща в Studio 5 * music club! Френският цигански суинг ще превърне клуба в машина на времето и ще ни отведе в зората си – Париж от средата на миналия век! Пиесите на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели ще звучат в изпълнение на техните последователи – Para Hot Jazz. Малко след 18.30 часа на сцената ще се качат Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Петър Койчев (китара) и Димитър Карамфилов (контрабас). За подсилване на френския привкус заедно с тях очакваме да се появи и примата на франкофоните от Ginger Groove – Боряна Йорданова (вокал).

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на май (27-и) да се потопите в музикалната атмосфера на Франция от средата на миналия век! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz – за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Вход: 15лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година – „Вход А4“ на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!